Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta znači sanjati putovanje? Beg od realnosti i problema, ali i nove životne prekretnice

Vreme čitanja: oko 2 min.

U snovima, različite destinacije znače nove ciljeve, nove izazove, nova dostignuća i nove saveze

  • 0
Putovanje, Putovanja, zajednička putovanja, mapa, planine, priroda Foto: Shutterstock

Većina nas odbacuje snove kao plod naše mašte, ali oni koji ih tumače veruju da postoji više od onoga što se vidi.

San o putovanju je dobar znak pre svega zato što sugeriše da se u vašem životu dešava neki progres. To znači da vaš život nije dosadan i da stagnirate, već da ste na stalnom putovanju koje vas vodi na različite destinacije. U snovima, različite destinacije znače nove ciljeve, nove izazove, nova dostignuća i nove saveze.

Dakle, kada sanjate o putovanju, to može ukazivati na to da ćete ili započeti novo putovanje u svom životu ili ste u tranzitu, stremite ka nekoj promeni.

Drugi način tumačenja ovog sna je da ste ljubitelj putovanja i volite da posećujete nova mesta i otkrivate nevidljive aspekte života. U takvom scenariju, vaš san odražava vaše misli o vašem omiljenom hobiju, putovanju.

Međutim, ako vas san o putovanju ostavi depresivnim kada se probudite, onda to može značiti da tek treba da postignete svoj cilj. Trudili ste se puno, ali niste uspeli da stignete na odredište, odnosno da dostignete cilj.

Šta znači putovati na određeno mesto?

Putovanje do određene destinacije u snu implicira da postoji važna potreba da promenite svoj život kako biste bili sigurni da bolje pristupate ciljevima. Sanjati o odlasku u toplije krajeve može značiti da se morate usredsrediti na to da budete jasni u postavljanju sopstvenih ciljeva. Sanjati da putujete u hladnu zemlju može značiti neke barijere na vašem putu. Posetiti kišnu šumu ili džunglu u snu može značiti da vam nešto nedostaje u životu.

Šta znači sanjati da putujete negde gde ste ranije bili?

Sanjati da putujete na prethodnu destinaciju na kojoj ste bili u stvarnom životu (u kojoj ste uživali, kao što je pusto ostrvo, sunčana plaža ili neko drugo mirno mesto za odmor), predstavlja kako želite da se vratite na nešto što je već sigurno u vašem životu. Vraćanje nekom odnosu, poslu ili generalno znak da vam je dobro tu gde jeste trenutno u životu.

Šta znači sanjati nepoznato mesto?

Odlazak na nepoznato mesto u snu može ukazivati na vašu želju da se odmorite od svakodnevne rutine. Odlazak u nepoznatu zemlju može implicirati da ste izgubili put. Ako ste u snu putovali na planinu, to znači da želite da pobegnete od problema za mir i tišinu. Vreme nasamo nam je važno da razmišljamo. Ovo takođe predstavlja vašu želju da prevaziđete sve neočekivane probleme i da sve držite pod kontrolom. Ovaj san predviđa određene događaje koji će se uskoro dogoditi i koji će vam ukazati na neke važne stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA