Vreme čitanja: oko 1 min.

Test podsvesti: Izaberite 3 palme i otkrijte nešto novo o sebi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte ilustraciju i zapamtite koja palma vas je privukla

  • 0
Palma Foto:Pixabay

Zanimljivo je kako svako od nas ima drugačiji utisak o nečemu što vidi i svakome nešto drugo privlači pažnju. Na osnovu toga šta vam prvo zapada za oko, mogu se izvući razni zaključci o tome kakvi ste zapravo.

Ukoliko volite testove podsvesti i želite da saznate nešto o sebi, na pravom ste mestu.

Donosimo vam jedan zanimljiv test ličnosti - palmu koju sa ilustracije na prvi pogled odaberete može vam okriti nešto o vama što ni sami niste znali.

Sve što je potrebno jeste da se opustite i izaberete intuitivno palmu koja vam se najviše sviđa, a onda u nastavku teksta pročitate poruku koju kroz nju dobijate.

Palma 1

Vrlo ste odgovorni i volite da vodite računa o drugima. Verujete u pošten rad i prihvatate mnoge obaveze koje se tiču posla. Imate veoma dobru ličnost i ljudi vas vole i lako da vam veruju. Vi ste vedri i duhoviti, i uvek imate zanimljivu priču za ispričati.

U životu ne prepuštate ništa slučaju i emocije držite pod kontrolom. Vaša snaga je um, a pre svake odluke dobro razmislite o svim opcijama i soluicijama, a tek onda pravite prvi korak.

Palma 2

Uvek ste energični, imate snažnu motivaciju i entuzijazam. Nema ničeg veštačkog kod vas. Imate jednostavan stav prema svemu: ili volite nešto ili mrzite. Imate mišljenje o svemu i veoma brzo razmišljate. Međutim, ne volite da pokažete koliko ste razdražljivi ponekad. 

Palma 3

Skloni ste da se ističete čak i u masi zato što ste tako kreativni i jedinstveni. Vaš kreativni fokus je ono što vas pokreće, centrira i smiruje više od bilo čega drugog. Ako ne stvarate, onda nešto ozbiljno nije u redu.

Skoro nikada niste zaglavljeni u zoni komfora. Izuzetno ste osetljivi, što vam pomaže da ostanete fokusirani i motivisani da uspete, i pomaže vam da razvijete duboke i značajne odnose sa ljudima u svom životu.

(Telegraf.rs)

Video: Da li zaista možete da otključate bilo čiji iPhone? Isprobali smo viralni TikTok trik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA