Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati miševe: Ove životinjice mogu da najave nevolje na javi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako su nepoželjni na javi, ipak ih treba dobro prihvatiti u snovima

  • 0
Miševi i varijeteti dlake Foto: Shutterstock

Većina ljudi se uplaši kad vidi miša, kako uživo, tako i u snovima.

Miševi u snovima sugerišu da se nešto emocionalno dešava što ne primećujete. Njihovo ponašanje, kao i u kom smislu se pojavljuju u snovima, može mnogo govoriti o tome na šta treba obratiti pažnju.

Vaša sposobnost da se koncentrišete i na dobre, ali i na loše delove života, povezana je sa ovim snom. Često se u mitologijama širom sveta smatralo da su miševi u snovima upozorenja bogova koji signaliziraju nadolazeću opasnost.

Poreklo ovog verovanja datira iz vremena starih Egipćana, koji su smatrali da je viđenje miševa u snovima znak da treba da poboljšamo komunikaciju sa drugima.

Takođe, miševi mogu značiti brigu ili stid u snovima. Ukoliko vidite miša u snu, to može da bude znak da ste u nevolji, prenosi a-z-animals.com.

Hvatanje miša u snu

Miš koji je uhvaćen u snu nosi dobro značenje. Ovakav san nagoveštava poboljšanje finansijske situacije.

Ukoliko miš kojeg uhvatite pobegne, to može ukazivati na to da pokušavate da pobegnete od suočavanja sa svojim problemima. Sa druge strane, dopuštanje miševima da odu je znak da ćete uskoro doživeti finansijske poteškoće, svađu sa partnerom ili članom porodice.

Miš koji jede 

Obično je posmatranje miševa kako jedu pokazatelj da ćete biti srećni u narednim danima. Ali, to bi moglo značiti i da će vas neko navesti da izgubite samopouzdanje.

Ukoliko sanjate miševe koji jedu vašu hranu, to može da sugeriše da nešto nije u redu sa vašim zdravljem. Smatrajte ovo upozorenjem da bolje vodite računa o sebi.

Miševi i varijeteti dlake Foto: Shutterstock

Sanjanje mrtvog miša

Ovo je znak da dobro upravljate tenzijama i nevoljama. Ovakav san ukazuje da ne dozvoljavate izazovima da probude ono najgore u vama.

Mrtav miš takođe može ukazivati na to da treba da obratite pažnju na sve što ste predugo ignorisali ili zanemarivali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA