Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati vodopad: Ovakav tok vode govori o vašem toku misli

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj predivan pejzaž koji vam se naslika u snu nosi isto tako lepo značenje

  • 0
Vodopadi, San, Mir, Horoskop Foto: Shutterstock

Ako ste ikada sanjali o vodopadu, onda imajte na umu da ova predivna prirodna pojava predstvlja nešto izuzetno pozitivno.

Ovaj san predstavlja harmonično i uravnoteženo stanje uma, što rezultira unutrašnjim mirom. Takođe simbolizuje izražavanje vaše istinske moći.

Značenje vodopada u snovima

Vodopadi, pored toga što su prava lepota prirode, takođe su i pravi užitak za oči, uši i duhovni mir koji nudi.

Zemlju karakteriše veliko obilje vodopada svih oblika i veličina, od spektakularnih slapova i nekih od najvećih svetskih čuda prirode, do umirujućih curenja potoka koji žubori.

Ne postoje dva vodopada na zemlji koja izgledaju isto. Tako da vas neće iznenaditi da i snovi o vodopadu dolaze u mnogo varijanti. Sami snovi imaju mnogo zajedničkog pogotovo kada je u pitanju ovakav izvor energije. Sve što je prirodna pojava i nađe se u snovima, obeležje je prirodnog toka, ali i velike sile koja utiče na ovaj ili onaj način na vaš život i stvar je prihvatanja, jer je borba protiv prirode, uzaludna borba.

Vodopadi Foto: Pixabay

Za vodopade se kaže da simbolizuju proces otpuštanja, čišćenja i kontinuirani tok energije i života. Dakle, vodopad u vašem snu može naglasiti koliko je bitno otpuštanje negativnih misli koje su vam se nagomilale u umu.

Voda je jedan od četiri elementa, simbol koji povezuje sa našim duhom, pa vodopad postaje nešto što pročišćava i ispire negativnu energiju, prenosi "Dreams.co.uk".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA