Vreme čitanja: oko 2 min.

Planirate odmor u inostranstvu?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo šta je potrebno za bezbrižno leto

  • 0
A1 Srbija Foto: Promo/A1 Srbija

Letnja sezona mora i putovanja je „iza ćoška“, a sa njom i „muke“ sastavljanja spiska za putovanje i pakovanje. Lista se uvek dopunjava, dodatne pripreme pred put se nižu, a rok do polaska je sve kraći. Bilo da ste odlučili da provedete odmor u najpopularnijim letovalištima ili istražujući mnogobrojne gradove u inostranstvu, za potpuni užitak potrebni su vam uvek dostupan internet i putno osiguranje.

Koliko vam se puta desilo da se, u moru obaveza pred put, u poslednjem trenutku setite da niste uplatili putno osiguranje? Zatim počinje potraga pa popunjavanje obrazaca i praćenje koraka do kupovine polise, što ume da potraje, a poteškoće nastaju i onda kada pređete granicu i shvatite da nemate osiguranje. Uzbuđenje se smanjuje, a vaš odmor okupiraju brige i nepotreban stres.

Zamislite da imate pravi „putni paket“: roming podatke i Pametno putno osiguranje, u okviru jednog paketa, na primer, kod svog mobilnog operatora?

A1 Srbija je prvi mobilni operator na domaćem tržištu koji omogućava korisnicima upravo to, da na najjednostavniji mogući način reše dve velike stavke pred put i skinu ih sa lista obaveza, čuvajući dragoceno vreme i energiju. Pogodnosti za putovanja koja čine NEO23 Travel paket ponudu jesu 23 gigabajta roming podataka i 23 dana Pametnog putnog osiguranja. Obe prednosti znače bezbrižnost korisnika pri svakom putovanju.

Registracija i aktivacija Pametnog putnog osiguranja je brza i laka i nudi pokriće za razne rizike. Automatski se aktivira prelaskom granice i deaktivira povratkom u zemlju. Neophodno je samo imati upaljen telefon kod sebe. Velika prednost osiguranja je što ne plaćate unapred, već, putem A1 računa, samo za dane provedene u inostranstvu, tako da ta 23 dana možete da rasporedite u periodu od dve godine. Ako računamo da prosečno letovanje traje 10-ak dana sa danom ili dva provedenim u putu, ono je dovoljno da vam pokrije čak dva letovanja. Takođe, ako se vraćate pre nego što ste planirali ili srećom produžavate letovanje, nikakav problem, jer kao što smo rekli, automatski se sve rešava na osnovu vaše lokacije.

Ah, taj wi-fi...

Onlajn komunikacija i surfovanje internetom je nešto čime se svakodnevno služimo, pa je samim tim važno i da imamo stabilnu konekciju u inostranstvu. Međutim, to nije uvek slučaj: loš internet signal u smeštaju, nesigurne javne mreže, potreba za konstantnim unošenjem WI-FI lozinki u ugostiteljskim objektima, samo su neke od poteškoća sa kojima se susrećemo na odmoru. Sve ove poteškoće utiču na uživanje u letnjem odmoru, kao i na menjanje online navika.

Uz NEO23 Travel imate dve brige manje, jer vam je takođe i pristup internetu omogućen uz 23GB roming podataka koje možete iskoristiti u periodu od dve godine nakon potpisivanja ugovora. Čak i ako potrošite svih 23GB rominga, posle toga cena surfovanja će biti po ceni MB koje važe u Srbiji, sve do kraja ugovorne obaveze.

NEO23 Travel je savršen saputnik za svako putovanje: možete da surfujete, postavljate i delite sadržaj na interentu, gde god da se nalazite, a da pritom budete putno osigurani.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA