Vreme čitanja: oko 1 min.

Istaknite se ovog leta uz novu Nike Swim kolekciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Leto u svom pravom sjaju je pred vratima, ali blagovremene pripreme za odmore uveliko su u toku

  • 0
Nike Swim Foto: Promo/ Nike

Ovoga puta, Nike je rešio da vam značajno olakša posao, barem kada je reč o odabiru kupaćih kostima i letnjih aksesoara – najnovija Swim kolekcija napravljena je tako da vam daruje osećaj čiste radosti i mogućnost da se puni samopouzdanja, slobodno krećete i osećate najbolje u svojoj koži, bilo u vodi ili van nje.

Modeli nove Nike Swim kolekcije inspirisani su dizajnom ulične odeće i klasičnim krojem. Spoj modernih printova i komplementarnih boja učiniće da ovog leta definitivno budete primećeni i u trendu. Imajući u vidu udobnost i praktičnost novih Nike kupaćih modela, kao i mogućnost kombinovanja sa detaljima, uživanje u letnjim avanturama biće zagarantovano. Pomenuti osećaj čiste radosti pratiće vas bilo da, u vašem novom omiljenom kupaćem kostimu sa diskretno utisnutim Nike Swoosh znakom, lenčarite na plaži osluškujući talase ili uživate u žurci na muzičkom festivalu.

Nike Swim Foto: Promo/ Nike

Kada je reč o nežnijem polu, ovogodišnja Nike Swim kolekcija nudi jednodelne i dvodelne modele kupaćih kostima, helanke za kupanje, kao i letnje tunike. Njihovo savršeno prijanjanje na svaki oblik tela, kao i funkcionalnost i mogućnost prilagođavanja vašim željama i prilikama, upotpuniće vaš stil na kojem će vam pozavideti.

Muškarci će takođe imati razloga za zadovoljstvo svojim novim letnjim autfitom. Moderni i šarenoliki izbor modela nudi i mogućnosti koje su nekada preko potrebne. Osim neverovatne udobnost i kul izgleda, nove Nike Swim šorceve karakteriše i džep sa rajsferšlusom koji se pretvara u torbicu za sitne vrednosti. Sa druge strane, Dri-FIT tehnologija ugrađena u majice za kupanje održava komfor i idealnu temperaturu tela pri nošenju, a prilagođena kragna sprečava dodatno trenje u vodi i van nje.

Nike Swim Foto: Promo/ Nike

Najnoviju Nike Swim kolekciju možete pronaći i svoj omiljeni komad za ovo leto izabrati u svim Nike šopovima, kao i online na www.sportvision.rs i www.buzzsneakers.rs, dok će uskoro biti dostupna i u SportVision i Buzz maloprodajnim objektima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA