Vreme čitanja: oko 2 min.

Koje sve vrste emotivnih vampira postoje? Evo i kako da ih prepoznate u svom okruženju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svaka negativna energija koju projektuju će se reflektovati nazad o njih, umesto da stigne do vas, ukoliko zamislite zid ili ogledalo između vas

  • 2
Muškarac i žena, svađa Foto: Shutterstock

Ukoliko ste intuitivna, senzitivna ili intenzivna osoba, napadi na vašu auru su veoma uočljivi. A, ukoliko niste, možete to prepoznati na sledeći način: kad se osećate iscrpljeno nakon što ste proveli vreme sa određenom osobom, onda je ta osoba verovatno energetski vampir.

Iscrpljenost može da nastupi odmah ili nakon nekog vremenskog perioda. Postoji više vrsta emotivnih vampira, pa hajde da ih zajedno nabrojimo.

Manipulator

Ovaj "vampir" može biti veoma šarmantan i harizmatičan; reći će vam da im je stalo do vas i tražiti način da se pokaže korisnim. Ako vam treba prevoz, samo ih pitajte; ako se loše provodite, oni će doleteti da vas razvesele ...

Ali onda će postati previše uključeni u vaš život. Počeće da ga preuzimaju, tražiti probleme i govoriti vam šta da radite u vezi s njima.

Manipulator je, na primer, "brižni" prijatelj koji želi da napravi dramu u vašem životu. tako što će vas napraviti isparanoisanim i zavisnim od njihove pomoći.

Paranoičar

Ova osoba je preosetljiva i uvek detektuje skriveno i negativno značenje u situacijama.

Oni sve shvataju lično, ne mogu nikome da veruju i misle da svi imaju zadnje namere.

Iscrpljujuće je biti na udaru paranoidnog vampira jer će i vas naterati da sumnjate i živite u nepoverenju. To je, naravno, upravo ono što oni žele, jer se hrane nestabilnom energijom.

Pokisli miš

Teško vam je da zamislite kako je ova krotka i blaga osoba energetski vampir; govore tako tiho da morate da se naprežete da ih čujete.

No, kada privuku vašu pažnju, počećete da shvatate da su uvek melanholični i da nešto nije u redu. Nikada nećete videti pokislog miša da se iskreno smeje.

Sumnja, laž, prevara, svađa, tuga Foto: Shutterstock

A ukoiko provedete previše vremena u društvu ove osobe i vi ćete uskoro početi da se osećate žalosno. 

Pričalica

Ovo je osoba koja može da razgovara o svemu i svačemu, ali to nije pravi razgovor jer vi u njemu ne učestvujete, pošto oni razgovaraju sami sa sobom i ne zanima ih povratna informacija. Ignorišu činjenicu da slušate samo iz učtivosti i dugo pričaju o ljudima koje nikada niste sreli.

Pričalice brzo crpe energiju iz ljudi, bilo da razgovarate telefonom ili uživo, teško ih je se "rešiti".

Hepo kockica

Kad god ste u blizini ove osobe osećate se kao da hodate po jajima, pažljivo birate reči i postupke.

Toliko se "brzo zapale" da se osećate uplašeno kada ste sa njima, jer ne želite da ih isprovocirate.

Oni će vas gurnuti iz vaše zone udobnosti, čineći da reagujete submisivno, a ako imaju pritužbu, želeće da je podnesu najvišem organu vlasti, prenosi "Dailymail".

nesrećni parovi, svađa, rasprava, raskid Foto: Pexels

Ako razgovarate sa nekim ko vas provocira ili energetski napada, zamislite zid između vas dvoje ili ogledalo usmereno ka toj osobi tako da može da vidi samo svoj odraz; svaka negativna energija koju projektuju će se reflektovati nazad o njih, umesto da stigne do vas.

(Telegraf.rs)

Video: Kristinin posao je da procenjuje talente: Evo kako prepoznaje da li ste pod stresom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    5. avgust 2023 | 07:48

    Jednostavno ako se sa nekom osobom osecate lose to je znak da treba da odete iz njenog zivota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA