Vreme čitanja: oko 4 min.

Putovanje u kamperu: Predlog destinacija za pravu letnju avanturu

Vreme čitanja: oko 4 min.

U prirodi svakog čoveka je da istražuje

  • 0
putovanje kamper devojka Foto: Freepik

Nova mesta, tradicije, kulture, predele i ostale dragulje prirode koji svako putovanje čine jedinstvenim. Vekovima unazad, ljudi su se posvetili traženju svog mesta pod suncem. U ljudskom genu je da odlazi na putovanja koja nas i našu dušu čine bogatijom. Mada, koliko god uživali na svakom putu povratak kući je ipak najlepši. Zato se ne kaže slučajno "svuda pođi, kući dođi".

A šta ako vam kažemo da možete da idete na put a da imate osećaj da ste kao kod kuće? Uzimajući u obzir prethodno rečeno, kamper je naš idealni saputnik. Vaša pokretna kuća na točkovima savršeno je prevozno sredstvo sa kojim možete da idete bilo gde, a da i dalje osećate toplinu svog doma. U kući ste, a niste.

Sve što treba da uradite je da napravite dobar raspored putovanja i destinacija na kojima je dozvoljeno parkiranje kampera i krenete na avanturu koje ćete se i vi i vaši najmlađi uvek rado sećati. Kamper vam daje slobodu kretanja koju nijedna druga vrsta putovanje nema.

Kako bismo vam olakšali putovanje i njegovo planiranje, odvojili smo par destinacija koje su upravo namenjene kamper turistima i nadamo se da će vam poslužiti u osmišljavanju vaše letnje avanture.

Kampuj u Srbiji

EKO KAMP FRUŠKA GORA

Na udaljenosti od 70 km od Beograda i samo 17 kilometara od Novog Sada, a nedaleko od Sremskih Karlovaca koji predstavlja kulturno-istorijski grad naše zemlje, nalazi se mesto koje je namenjeno za čitavu porodicu i bezbrižan boravak – Eko kamp Fruška gora.

Na prostranstvu širokom čak 20 000 metara kvadratnih neokrnjene prirode, ovaj kamp predstavlja omiljeno mesto turista koji vrlo često svraćaju, noće i uživaju sa svojom porodicom u čistom vazduhu i prirodnim bogatstvima Fruške gore. Okružen prirodom i tišinom ovaj eko kamp redovno je održavan radi lakšeg i komotnijeg boravka turista. Možete uživati i u restoranima sa autentičnom kuhinjom, vinarijama i drugim objektima na raspolaganju koji će doprineti pravom hedonističkom ugođaju.

‍KAMP "ZLATIBOR"

Kategorisan sa tri zvedice, smešten na magistralnom putu E-763, nedaleko od centra Zlatibora, u prelepoj borovoj šumi, kamp "Zlatibor" predstavlja pravi izletnički dragulj namenjen svim kamper turistima. Sa raspoloživosti od čak 60 kamping mesta i moderno tehnološkim dodacima u vidu letnjikovca i kuhinje ovaj kamp čini pravo odmaralište.

Za sve posetioce kampa na raspolaganju su sva bogastva Zlatibora, od prirodnih lepota, restorana sa zlatiborskim specijalitetima, etno sela Sirogojno, Stopića pećine i drugih, posetioci kampa dolaskom na ovo mesto imaće program pun zabave i pravog porodičnog uživanja.

Biseri Grčke

Za one ozbiljnije avanturiste tu je i Grčka kao prava letnja destinacija za uživanje cele porodice.

SIKIA (VOLOS)

Morski zaliv, peščane plaže i planine – pejzaž na "drugom prstu" koji ostavlja sve posetioce bez daha.

Sikia predstavlja pravi mali dragulj kraj Pagasitikos zaliva, smešten u zelenilu u podnožju planina na Pelionu – između dva, mala ali vrlo živopisna sela.

Ovo kamp mesto u ponudi sadrži sportske terene za animaciju, i pored toga daje mogućnost ronjenja u kamenitom zalivu, kao i prodavnice i taverne.

Ovaj grčki biser nudi zabavu i za odrasle i za decu, a za kampere sadrži sve što je neophodno!

SURF CLUB KEROS (Lemnos)

Na ostrvu Lemnos, koje se nalazi bliže turskoj obali Egejskog mora, nalazi se Keros kamp.

Ovo je jedno od udaljenijih grčkih ostrva, ali se isplati jednom otići na njega ukoliko ste ljubitelji surfovanja. Nema navale turista, a luksuzni kamp je rajsko mesto kraj plaže: možete iznajmiti opremu, ili poneti svoju.

Ovde je program bogat, tako da se sigurno nećete dosađivati – možda baš na letovanju pronađete novi hobi!

Dakle, sledeći put kada planirate odmor, razmislite o putovanju kamperom, jer ćete na taj način uživati u svakom trenutku putovanja. Spremite kamper, spakujte sve što vam je potrebno i uputite se ka nezaboravnim letnjim avanturama koje ćete dugo pamtiti.

Plazma nagradna igra Foto: Promo/ Bambi

A da je Plazma – Za svaki put uvek puna iznenađenja, ovog leta pokrenula je veliku letnju nagradnu igru "Putovanje puno Plazme" u u kojoj počev od 10. jula možete osvojiti dnevne, nedeljne ili glavnu nagradu – fantastični Plazma kamper Coral Axess 650.

Kao dosledni saputnik svakog putovanja u periodu od 10. jula do 14. avgusta 2023. godine Plazma nagrađuje svoje verne potrošače nagradama punim Plazme. Pored glavne nagrade fantastičnog Plazma kampera Coral Axess 650, dobitnike svaki dan očekuje 10 Plazma kofera, dok će četiri srećna dobitnika osvojiti Opel Crossland automobil.

Sve što je potrebno da uradite jeste da kupite minimum 450g Plazme, sačuvate račun i pošaljete SMS poruku na broj 5544 sa brojačem računa koji se nalazi na kraju računa ili da unesete kod na www.plazmanagradnaigra.rs.

Ne propustite priliku da učestvujete u velikoj letnjoj Plazma nagradnoj igri, jer možda baš vi postanete jedan od dobitnika sjajnih nagrada punih Plazme. Za više informacija posetite www.plazmanagradnaigra.rs ili stranicu Plazma_zvanicna na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA