Vreme čitanja: oko 1 min.

Brza tehnika kako da zviždite sa dva prsta: Uz malo truda i dete može naučiti

Vreme čitanja: oko 1 min.

U nekim situacijama će biti potrebno da znate ovo da radite

  • 0
zviždanje, žena Foto: Shutterstock/TheCreativeBrigade

Uvek je pogodno znati da zviždite kada nekome ne možete drugačije da date neki znak ili da se javite ili čak i da pozovete taksi.

Nekima je to nemoguća misija, a zapravo nije ništa teško i moguće je lako savladti ovu tehniku zviždanja sa dva prsta, piše "Wiki how".

Spojte jagodice kažiprsta i palca, nevažno koje ruke, koristite onu koja vam je dominantna. Samo je važno da korisitite samo jednu ruku. Kada ih spojite, prsti treba da vam budu u obliku prstena.

Otvorite usta i isturite usne preko zuba jer oni treba da su vam sasvim sakriveni, a usna uvijena.

Pomerite jezik nazad i savijte ga tako da vam kraj bude usmeren prema vrhu usta. Zatim ga pomerite nazad u usta tako da prostor na prednjem delu usta bude otvoren. Između jezika i prednjih zuba treba da bude oko centimetar.

Stavite kažiprst i palac u usta. Pozicionirajte prste u usta dok ne dodirnu vaš jezik. Oblik prstena sada bi trebao biti horizontalan.

Duboko udahnite i zatvorite usta oko prstiju. Držite usne isturene preko zuba. Jedini razmak između usana treba da bude prostor između prstiju. Tamo će vazduh izaći kada zviždite.

Izduvajte vazduh kroz prste i iz usta snažno, ali ne da boli. Ne brinite ako u početku ne ispustite zvuk zvižduka. Možda će biti potrebno malo vežbe pre nego što budete mogli da zviždite.

(Telegraf.rs)

Video: Neodoljivo zviždanje bebe morža

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA