Vreme čitanja: oko 2 min.

ConnectLife: Povežite kućne aparate i živite i radite lakše i lepše

Vreme čitanja: oko 2 min.

Integrisana platforma koja na jednom mestu povezuje aparate, omogućava upravljanje i praćenje kućnih poslova predstavlja novi tehnološki bum - koji je već tu!

  • 0
Gorenje Foto: Promo

S obzirom na to da su pametni kućni aparati dostupni na tržištu već duže vreme, upravljanje svakim od njih pojedinačno često predstavlja izazov.

Gorenje ConnectLife pametna aplikacija predstavlja inovativno rešenje koje život čini jednostavnijim, svakodnevne obaveze lakšim, omogućava kontrolu uređaja sa bilo kog mesta, a pored toga je bezbedna je i dostupna na svim platformama - Android, iOS i AppGallery.

Jedna aplikacija za sve pametne uređaje

Globalna statistika pokazuje da je tokom 2018. godine 22 milijarde povezanih uređaja bilo u upotrebi širom sveta, a predviđa se da će taj broj porasti na preko 50 milijardi do 2030. godine. Upravljanju većim brojem kućnih aparata, ali i povezivanju svih njih na istu platformu predstavlja najbolje i najjednostavnije rešenje kako bi se uštedelo vreme i energija.

Prednost korišćenja ConnectLife aplikacije jeste u jednostavnom povezivanju svih Hisense i Gorenje aparata, iako se radi o različitim brendovima. Na ovaj način je korišćenjem samo jedne platforme moguće nadgledanje pametnog doma, kako bi se omogućilo novo, ali lakše korisničko iskustvo.

Lako i jednostavno korišćenje

Ušteda vremena je još jedna bitna karakteristika koja se ogleda u brojnim aktivnostima koje su neizostavni deo svakodnevnog života. I ne samo to, nego aplikacija može da vas podseti kad vrata frižidera slučajno ostanu otvorena. Direktno iz aplikacije, još dok ste u kupovini možete preko kućne Wi-Fi mreže na koju je frižider povezan da regulišete temperaturu i spremite ga za sladoled, smrznute poslastice ili bilo koje druge namirnice kojima je potrebna tačno određena temperature. Na isti način jednim klikom uključite grejanje ili klima uređaj u određeno doba dana, započnite pranje ili proverite sadržaj frižidera.

Uređaji koji odlično funkcionišu sa ovom pametnom aplikacijom su Gorenje mašina za pranje sudova, Gorenje mašina za pranje veša i Gorenje ConvertActive frižider/zamrzivač.

Pomoću aplikacije čak možete da čitate obaveštenja na svom mobilnom uređaju ili na pametnom televizoru. Na taj način imate mogućnost da pratite kad je veš mašina završila sa pranjem i stavite veš na sušenje ili ga raširite kako ne bi ostao predugo u bubnju.

Bez brige čak i kada ste van doma

Čak i kada se nalazite daleko od kuće, ConnectLife omogućava da se osećate bezbedno i opušteno. Ukoliko se desi da ste zaboravili da li je rerna isključena ili da li su vrata od frižidera zatvorena, aplikacija će rešiti svaku vašu nedoumicu. Ova funkcija je veoma korisna kada odsustvujete od kuće veći deo dana ili ste na odmoru.

ConnectLife je već dostupna u Apple Store, Google Play i Huawei App Gallery i Amazon App prodavnici aplikacija i pruža detaljne informacije o svim povezanim uređajima. Prepustite brigu o kućnim uređajima profesionalnom asistentu, koji će vam olakšati život i omogućiti da slobodno vreme kvalitetno provedete u aktivnostima koje vas čine srećnim.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA