Vreme čitanja: oko 3 min.

Za nove početke: Gorenje mali kućni aparati po super povoljnjim cenama

Vreme čitanja: oko 3 min.

Započnite svako jutro sa mirisnom šoljicom kafe, brzim i ukusnim sendvičima i palačinkama, dok vaš dom blista u savršenom redu

  • 0
Gorenje kućni aparati Foto: Promo/ Gorenje

Zahvaljujući pouzdanim Gorenje kućnim aparatima, ove svakodnevne obaveze obavljajte sa lakoćom, uz uštedu vremena za stvari koje zaista volite. Pronađite širok spektar uređaja poput aparata za pripremu domaće kafe, mašine za mlevenje mesa, kontaktnog grila, miksera, kuhinjskog robota, kuvala za vodu, tostera, pa čak i ručnog usisivača. Nabavite ove proizvode po izuzetnim cenama u fantastičnoj akciji koja traje do 14. oktobra i iskoristite priliku da unapredite kvalitet svakog trenutka.

Najjednostavniji i naukusniji doručak

Povratak s godišnjeg odmora i početak nove školske godine je vreme za osvežavanje garderobera, ali i unapređenja vašeg doma. Kada je reč o kuhinji, Gorenje toster će vam omogućiti brzu i jednostavnu pripremu hrskavih i ukusnih tostova koji mogu postati savršen deo svakog doručka ili brzog obroka tokom dana. Ovaj uređaj poseduje grejače snage od 950 do 1150 W i nudi šest nivoa zagrevanja, obezbeđujući vam brzu pripremu ukusnih sendviča koji će vas pripremiti za dan pred vama.

Gorenje kućni aparati Foto: Promo/ Gorenje

Lako i jednostavno mućenje bez nereda

Osim toga, ne smemo zaboraviti na omiljene palačinke koje se brzo i lako pripremaju. Uz Gorenje mikser, ceo proces će biti još jednostavniji i brži, štedeći vam dragoceno vreme. DC motor je visoko energetski efikasan i osmišljen za dug vek trajanja. Ručni mikser dolazi sa visokoefikasnim metlicama od nerđajućeg čelika i dugim kukicama. Ovi delovi zajedno će zadovoljiti sve vaše potrebe pri mućenju i mešanju. Kako biste izbegli nered u kuhinji, posebna funkcija sporog starta će sprečiti prskanje sastojaka iz posude dok ih dodajete smesi ili na početku rada. Brzina rotacije se može postepeno povećavati prema potrebi različitih recepata, od lagane mešavine oraha ili komadića čokolade, do mućenja belanaca ili šlaga na najvišoj brzini. Kada završite sa pripremom smese, jednostavno stavite dodatke i posudu u mašinu za pranje posuđa i vaš posao je gotov.

Gorenje kućni aparati Foto: Promo/ Gorenje

Besprekorno čist i uredan dom

Ukoliko se dogodi da ste ipak napravili mali nered u kuhinji ili jednostavno želite da vam dom blista - bez brige, Gorenje je tu za vas da vam pruži sve potrebno kako biste održali vaš dom besprekorno čistim i urednim. Gorenje ručni usisivač je multifunkcionalan alat koji će vam olakšati čišćenje kako suvih, tako i mokrih površina. Posebno će doći do izražaja u situacijama kada je potrebno brzo reagovati na prosutu ili procurelu tečnost. Ako imate kućne ljubimce čije su dlake uobičajena pojava, inovativna četka će vam omogućiti da se efikasno rešite njihovog prisustva. Čišćenje same četke je brzo i jednostavno - samo je isperite pod mlazom vode. Ovaj usisivač je opremljen zamenjivom 14.8V Li_ION (litijum-jonskom) baterijom koja pruža konstantnu snagu tokom rada. Posudu za prašinu je lako isprazniti - jednostavno otpustite ručicu, otvorite je i ispraznite. Mikrofilter ima ključnu ulogu u zadržavanju prašine i nečistoća iz vazduha koji prolazi kroz usisivač. Može se lako oprati i ponovno koristiti. Bez kabla, ovaj dizajn omogućava slobodu kretanja i dosezanja teško dostupnih mesta, bez ograničenja dužine kabla koji vas sputava. Gorenje usisivač je vaš idealni partner za brzo i efikasno čišćenje svog prostora.

Gorenje kućni aparati Foto: Promo/ Gorenje

Pored toga, za vreme trajanja akcije, za svaki kupljeni Gorenje ATCM 7300T aparat za domaću kafu dobijate pet Doncafe moment 100g kafe, kako bi vaša jutra bila ispunjena mirisom domaće kafe i nagovestila dobar dan koji vam predstoji.

Iskoristite fantastičnu ponudu i osvežite svoj dom vrhunskim malim kućnim aparatima koji će učiniti vaš svakodnevni život još lakšim. Posetite Gorenje sajt ili svratite u najbliži Hisense/Gorenje studio.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA