Vreme čitanja: oko 2 min.

Ove šunke su osvojile jedanaest zlatnih medalja Nemačkog poljoprivrednog društva

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zlatiborac stišnjena i premium šunka - Bogat izvor proteina, uz nizak procenat masti, pravi je izbor za zdrav, hranljiv obrok u toku dana

  • 2
Zlatiborac Foto: Promo/ Zlatiborac

Da li ste znali da sve šunke, zapravo, imaju visok procenat proteina i nizak procenat masti? Kombinacija navedenog izdvaja Zlatiborac šunke i zbog toga ih potrošači vide kao brend visokog kvaliteta.

Kvalitet Zlatiborac šunki garantuje i činjenica da odabrane komade mesa ručno obrađuju i pripremaju iskusni majstori mesarskog zanata, nakon čega se ova šunka pažljivo kuva na 72⁰C.

Zlatiborac premium šunka je više od šunke. Sinonim za izvrstan kvalitet u portfoliju "Zlatiborca" je upravo ovaj proizvod. Prefinjenog ukusa, bogata proteinima, ova šunka je "zlatna" u svakom smislu te reči. U zlatnom omotu, krije se izvrsna kombinacija kvalitetne sirovine, vrhunske obrade i savršenog balansa proteina, masti i soli.

Ono što sve Zlatiborac šunke razlikuje od drugih na tržištu jeste ukupno jedanaest dobijenih zlatnih medalja Nemačkog poljoprivrednog društva (DLG), u periodu od 2017. do 2023. godine. U oštroj konkurenciji mesnih prerađevina iz celog sveta, najsjajnija odličja dodeljena su zlatiborac šunkama.

Zlatiborac Foto: Promo/ Zlatiborac

Zlatiborac pizza šunka

Pizza... Prva asocijacija na ovaj kulinarski specijalitet je, svakako, Italija. Ljudi neretko misle da je pizza klasično italijansko jelo, ali, zapravo, u različitim oblicima postoji od ranih godina 19. veka. Trebalo je čekati sve do 1889. godine kada je po prvi put pizza bila nadevena mocarela sirom, paradajzom i bosiljkom.

Da li ste znali da je ova pizza pripremana za članove italijanske kraljevske porodice? Kralj Umberto I i kraljica Margarita su prvi put konzumirali ovo jelo prilikom njihove posete Napulju. I upravo tako, pizza Margarita je rođena.

Zlatiborac pizza šunka je sastojak koji će možda baš vama pomoći da napravite najukusniju pizzu na svetu i obradujete svoju porodicu i prijatelje. A možda ćete, inspirisani ovom pričom, baš vi napraviti neku novu vrstu pizze i time obogatiti svoju gastronomsku ponudu

Zlatiborac pileća prsa

Zlatiborac pileća prsa nisu bez razloga tako omiljenog ukusa. Izrađena su od najkvalitetnijeg pilećeg filea, sa niskim procentnom masti i visokim procentom proteina, tako da svakim zalogajem potvrđuju da su idealan izbor za potpun, lagan i energetski bogat obrok.

Za više informacija posetite website, kao i društvene mreže kompanije Zlatiborac- Instagram, Facebook, Youtube.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U dimu je spas dimjeno je,kamuflrano je

    29. septembar 2023 | 13:21

    Koliko mesa preradi Zlatiborac nema ceo stocni i svinjski fond Balkana! A sve je domace,ekolosko i cisto?! Za sada im ne zaustavljaju hladnjace iz Crne Gore i Kosova sa zamrznutim mesom iz Argentine,Brazilai drugih zemalja!?Ratne rezerve sa davno isteklim rokom upotrebe! Ali sitne proizvodjace ista ta policija kaznjava a roba se oduzima!

  • Goran

    29. septembar 2023 | 10:54

    A I dalje nemogu da izvoze u rusiju,zanimjivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA