Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati klizanje? Možda ćete se zaljubiti, a možda će vam neočekivano izmaći tlo pod nogama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste u snu vešti na ledu? Od toga zavisi njegovo značenje

  • 0
Klizanje klizaljke Foto: Pixabay

Kako se približava zima, raste i uzbuđenje zbog jedne od omiljenih aktivnosti tokom ovog godišnjeg doba - klizanja na ledu. Klizanje može da bude divno ukoliko ste vešti, no, ukoliko niste, može da izazove padove i povrede. Isto važi i za snove.

Da li će vam ovaj san doneti prosperitet i uspeh ili razočaranje i propast, zavisi od varijacije istog.

1. Sanjati da kližete sami

Ukoliko ste se dobro osećali u snu u kojem klizate sami, to znači da se u potpunosti emancipovani, sposobni i samodovoljni. Vi ne računate na tuđu pomoć, već se oslanjate u potpunosti na sebe, a to vam uvek rezultira prosperitetom.

No, ukoliko ste se osećali loše u ovom snu, znači da ste vrlo kozavisni i da se osećate usamljeno. Žudite za nečijom pomoći i podrškom.

2. Sanjati muškarce, žene ili decu na ledu

Ukoliko ste u snu posmatrali žene kako klizaju, to je veoma dobar znak koji sugeriše da će vam u ljubavnom životu sve ići kao "podmazano". Ukoliko ste u vezi - to je prava osoba za vas, a ukoliko niste - zaljubićete se.

Ukoliko ste videli muškarce, znači da treba da skupite hrabrost. Ne bojte se "klizavog terena", stanite iza svojih želja i odluka.

Deca koja klizaju su uvek dobar znak koji najavljuje pregršt srećnih događanja.

Dete kliže Foto: Shutterstock

3. Sanjati da padate

Ovakva varijacija vam savetuje da sve "duplo proverite". Ne upuštajte se u nesigurne poslovne izbore ili emotivne kontakte.

Ukoliko ste ostali da ležite na zemlji nakon pada, znači da vam treba nečija pomoć; ako ste, pak, ustali znači da se izuzetno jaka osoba koja ume sama da reši problem.

4. Sanjati da puca led

Obratite pažnju na buduće dane, nešto neočekivano može da vam se desi. Budite spremni na razočaranja, prenosi "Sanovnik".

(Telegraf.rs)

Video: Zorana Šulc: Zbog sna sam znala da ću još živeti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA