Vreme čitanja: oko 2 min.

Ariel ostaje posvećen smanjenju, ponovnom korišćenju i recikliranju plastičnih ambalaža

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prilikom izbora deterdženta, donosimo odluku na osnovu njegovog učinka

  • 0
Ariel Foto: Promo/ Ariel

Ipak, to ne menja činjenicu da je pakovanje takođe od velikog značaja. Pakovanje Ariela ima više uloga. Naime, Ariel ambalaža nije samo namenjena skladištenju deterdženta i čuvanju tokom transporta i upotrebe, već pruža i neophodne informacije o samom proizvodu, kao što su sastojci, uputstva za upotrebu, bezbednost i preporuke za doziranje.

Ipak, uprkos svojoj funkcionalnosti, ambalaža stvara otpad i utiče na životnu sredinu. Iz tog razloga, Ariel se obavezuje da pronađe različita održivija rešenja za ambalažu. To uključuje smanjenje plastične ambalaže, obezbeđivanje da je naša ambalaža reciklabilna i maksimalno korišćenje recikliranih materijala u izradi ambalaže.

Naša inovacija pakovanja Ariel PODS®

Predstavili smo našu novu i revolucionarnu ECOCLIC® kartonsku ambalažu koja zadovoljava sve navedene kriterijume. Nova kartonska ambalaža koja zamenjuje staru plastičnu kutiju nije samo bezbedna za decu, već je i dizajnirana da bude ergonomska, inkluzivna i intuitivna za sve, zahvaljujući svom novom intuitivnom ECOCLIC® sistemu zatvaranja. Nova kartonska ambalaža Ariel PODS® poseduje FSC sertifikat i potpuno je reciklabilna, tako da je možete reciklirati sa ostalim papirnim ambalažama u vašem domaćinstvu. Štaviše, ECOCLIC® kutija sačinjena je od najmanje 70% recikliranih vlakana, a nova ambalaža će štedeti do 6.500 tona plastike godišnje u Evropi. Nova ambalaža omogućava i smanjenje broja kamiona koji isporučuju Ariel iz naših fabrika do potrošača na teritoriji Evrope.

Arielova nova, unapređena formula pruža besprekorno čiste rezultate, čak i prilikom brzog pranja u hladnoj vodi

Arielova nova TurboBoost enzimska tehnologija prodire kroz masne fleke brže nego ikada ranije, donoseći besprekorno čiste rezultate kao i uvek, čak i tokom brzog pranja u hladnoj vodi. Arielova tehnologija brzog rastvaranja filma obezbeđuje da se Ariel All-in-1 kapsule dokazano brzo rastvaraju čak i u hladnoj vodi. Arielove All-in-1 kapsule sa tehnologijom brzog rastvaranja filma sačinjene su od biorazgradivih komponenti koje omogućavaju da se kapsula brzo rastvori, čak i u hladnoj vodi.

Na ovaj način naši potrošači imaju mogućnost da tokom brzog pranja u kombinaciji sa novom TurboBoost enzimskom tehnologijom Ariela uštedi do 75% električne energije i smanje vreme koje provode u pranju veša za čak 12 sati mesečno! Arielovi enzimi visokog kvaliteta dovode do toga da se iz odeće tokom brzog pranja u hladnoj vodi izgubi 52% manje mikrovlakana i 74% manje boje, što čuva kvalitet vaše odeće.

Novi Ariel otvara put za održivije pranje veša, budući da brzo pranje u hladnoj vodi znači i manju upotrebu električne energije, kao i manje mikrovlakana i boje u vodi. Veća koncentracija moći ćišćenja u svakoj kapi obezbeđuje podjednako jak učinak i u manjim dozama, čime čuva vaš novac.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA