Vreme čitanja: oko 4 min.

Ovaj usisivač je vaš čarobni štapić za besprekoran dom, čak i sija u mraku

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ako ste se ikada našli pred dilemom kako da kupite dobar usisivač koji će da zadovolji sve vaše potrebe, imamo odličan savet za vas

  • 0
Philips usisivač Foto: Philips promo

Potreban vam je novi usisivač, ali ne znate koji tip je pravi za vaše domaćinstvo?

Ako ste se ikada našli pred dilemom kako da kupite dobar usisivač koji će da zadovolji sve vaše potrebe, imamo odličan savet za vas.

Među toliko modela i vrsta koje postoje, vaš cilj je da izaberete onaj usisivač koji će temeljno da očisti velike površine poda, naročito tepiha, a da ujedno bude najlakši za upotrebu na nezgodnim mestima kao što su stepenice, nedostupni ćoškovi ili delovi oko i ispod nameštaja.

Takve potrebe definitivo ispunjava usisivač sa štapnim vakuumom, veoma pogodan za brzo i lako čišćenje na licu mesta.

Osim što su fenomenalni za tvrde podove i veoma korisni pri čišćenju tepiha, štapni usisivači su idealni jer nemaju kabl, pa vam omogućavaju veću slobodu i fleksibilnosti. Imate jedan lagan i mobilan uređaj koji će vam olakšati i učini zabavnim ovaj inače dosadan kućni posao.

- Znate onaj trenutak kada na red stigne pospremanje kuće jer gosti dolaze za pola sata ili kada je napolju kiša, a pas uđe sa ukaljanim šapicama i ostavi trag po vašem sveže oribanom podu? E pa to je onaj momenat kada svi poželimo da upotrebimo malo magije. Za mene to je Philips Aqua Plus 8000 bežični usisivač - napisala je na svom "Instagram" nalogu korisnica Aleksandra Stojanović.

Philips usisivač Foto: Philips promo

Ovaj model bežičnog usisivača je prava stvar. Sa jedinstvenim "aqua" nastavkom za čišćenje različitih vrsta prljavštine u jednom potezu, Philips Aqua Plus 8000 bežični usisivač u isto vreme usisava i briše različite površine od prašine do lepljivih mrlja. Pored toga, zahvaljujući mikrofiber krpi u kombinaciji sa deterdžentom, uklanja čak do 99 odsto bakterija.

Zabavan deo na njemu su i LED svetla koja se nalaze na standardnom nastavku koji usisava sa svih strana i omogućava lakše čišćenje teško dostupnih mesta. Uopšte nema potrebe da se dva puta prelazi preko jednog mesta, jer usisava i napred i nazad, i levo i desno, bez ostataka bilo kakvog nereda. To znači da više nema propuštenih ćoškova, ni prljavštine po uglovima i tamnim mestima, koje primetite tek kada ste sve konačno završili i seli, a sunce ih baš u tom trenutku obasja.

Uz to, samo sa jednim punjenjem, ovaj štapni usisivač može da radi 80 minuta, ako ga stavite na normalan režim rada. A ukoliko se odlučite za "turbo" način, imate pred sobom 28 minuta veoma zadovoljavajućeg usisavanja bez dodatnog punjenja baterije.

Da ne govorimo o tome da vam je za kabaste uređaje potreban i veliki prostor za odlaganje. Štapni usisivač možete da smestite bilo gde. 

Još ako imate ljubimce i malu decu, ovaj usisivač je idealno rešenje za održavanje podova bez dlačica i prašine. Osim što efikasno čisti uglove i ivice, lako se pomera gore-dole po površini, posebno ako usisavate prostirke i tepih, a zbog fleksibilnosti i jednostavnog dizajna pristupa do prašine i ispod najnižeg nameštaja. Uostalom, samo zamislite ostatke hrane ispod hranilice za dete koje uči da jede, i koliko puta je potrebno da izvučete usisivač da sredite taj nered.

Na mrežama ga zaradio nadimak "čarobni štapić", jer ne samo da je dovoljno jak da bude jedini usisivač koji vam je potreban u kući - već i sija u mraku.

To i ne čudi jer je Philips inače jedan od lidera za tehnologiju, sa tradicijom dugom 130 godina, sa misijom da poboljša svakodnevni život korisnicima kroz smislene inovacije.

Uostalom, koliko je zaista dobar najbolje pokazuje svedočenje iz ličnog iskustva. Aleksandra Stojanović je šest meseci koristila Philips Aqua Plus 8000 bežični usisivač, i svoje utiske je prenela na "Instagramu".

- Astor je veliki pas i pravi veliki nered, a meni izuzetno znači kada znam da imam Aqua nastavak sa kojim u jednom potezu prebrišem, usisam podove i ubijem bakterije pa mi kaljave šape više nisu problem . Moram da kažem i koliko mi znači to što standardni nastavak usisava sa svih strana, pa ne moram da se vraćam istom putanjom kada čistim. Iskreno, više se i ne sećam kako je koristiti drugi usisivač. Sećam se samo da sam nakon njih ponovo čistila podove… Sada sa Philipsom to ne moram da radim, on sve obavi umesto mene zahvaljujući nastavcima, te uštedim znatnu količinu vremena, a dobijem maksimalan rezultat. Šta da vam kažem osim, potražite svoj čarobni štapić - savetuje Stojanovićeva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksandra Stojanović (@alekssandrastojanovic)

Jedno je sigurno, zahvaljujući Philips Aqua Plus 8000 usisavanje je ne samo lako i zabavno, već i najpametniji izbor jer vam uz njega neće biti potreban nijedan drugi aparat tog tipa. Posao će jednostavno da bude obavljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA