Vreme čitanja: oko 2 min.

Zašto je 1111 anđeoski broj? Posebno važno na današnji datum!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada se ponavlja, kao 1111, pojačava energiju broja 1. Ovo vam govori ne da ste na dobrom putu, već da ste već tamo

  • 0
1111 Foto: Shutterstock

Bilo da ste poželeli želju u 11:11 ili stalno viđate ove brojeve, što na telefonu, što u okruženju, postoji razlog zašto je tako moćan. Ipak je 1111 anđeoski broj.

Zašto se baš zove anđeoski broj?

Kada oučite broj koji se ponavlja (kao 666 ili 2222) ili niz brojeva koji vam se čini značajnim (poput 1234, ili nešto ličnije poput datuma rođenja vama bitne osobe), ovo se smatra brojem anđela, porukom "odozgo".

Možda ćete videti da se ovaj broj stalno pojavljuje na vašem satu, registarskim tablicama ili čak na fiskalnom računu. Ako se čini da vas neki broj "prat" okolo, nemojte ga ignorisati, anđeoski brojevi su znak iz univerzuma.

Šta broj 1 znači u numerologiji?

U numerologiji, broj 1 je simbol jedinstva svih stvari. To je krajnji anđeoski broj jer je početak svega - početak nečeg novog. Broj 1 je broj stvaranja, koji predstavlja jedinstvo sa bnečim ožanskim, iskru život. Sa druge strane, 1111 je upozorenje od anđela da vas podržavaju sile koje ne vidite. Možete se radovati i uzbuditi se kada vidite 1111 - to vam daje potvrdu da je sve po planu i božanski vođeno po pitanju vašeg života, u ovom trenutku.

Broj 1111 je broj poravnanja najvišeg reda. Broj 1, numerološki, smatra se "božjim brojem". To je reprezentacija singularnosti svega što živi, da je sve jedno te isto i označava harmoniju te činjenice. Broj 1 je "najviši" broj, energetski, u numerologiji.

Kada se ponavlja, kao 1111, pojačava energiju broja 1. Ovo vam govori ne da ste na dobrom putu, već da ste već tamo!

U stvari, u numerologiji, 11 se smatra glavnim brojem. Broj 11 uzima energiju od broja 1 i pojačava je.

Šta anđeoski broj znači za ljubav?

Kada je u pitanju ljubav, anđeoski broj 1111 je odličan znak da je period u kome se nalazite, romantično i savršeno usklađen sa onim što ste tražili.

Ako ste slobodni, pogledajte ovaj anđeoski broj kao podsetnik da ste na pravom mestu. Došli ste do tačke u svom osećaju za sebe i za svoju energiju, a da će vas sada veza vaših snova lako pronaći.

Ako dejtujete ili ste u vezi, obratite pažnju na ono što vam ide dobro i obratite pažnju na to dokle ste stigli. Sada je vreme za zahvalnost i uvažavanje, kao i da shvatite koji su vaši ciljevi i snovi u dvoje, piše "Cosmopolitan".

Šta raditi danas?

Ceo novembar, od 11. do 30, smatra se povoljnim vremenom za jačanje energije i ispoljavanje rituala, ali ako tražite maksimalan učinak, pokušajte da pratite energetske rituale 11. novembra u 11:11 da biste pojačali ovaj sinhronicitet i usklađenost.

Pre nego što se skoncentrišete na svoje najdublje želje i najveće snove, počnite sa zahvalnošću. Zahvalite se univerzumu i ljudima, situacijama i stvarima koje su ga učinile posebnim za vas. Usredsredite se na ono što vaše srce zaista želi.

(Telegraf.rs)

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA