Vreme čitanja: oko 1 min.

U kojim momentima ste ove godine menjali stvari na bolje?

Vreme čitanja: oko 1 min.

U životu postoje momenti kada smo na raskrsnici i kada odlučimo da kažemo "MOGU", umesto "NE MOGU". Ti momenti čine mozaik naših života, a definišu ga usponi, padovi, ali i lični trijumfi

  • 0
Doncafe Foto: Promo

Kako se kraj ove godine bliži, vreme je da se zadržimo na trenucima kojima smo tokom 2023. menjali stvari na bolje. Doncafé Moment nas inspiriše da se osvrnemo unazad, ali da istovremeno gledamo unapred jer ponekad je dovoljan samo jedan gutljaj da se oseti čarolija promene.

Možda ste promenili posao koji vas više ne ispunjava, ili ste izazvali sebe da redovno trenirate i brinete o zdravlju? Možda ste promenili ne tako dobre navike ili životni prostor, isplanirali odlazak na egzotično putovanje ili otkrili neki novi hobi. U redu je čak i ako je ova godina prošla bez promena, jer Nova godina je pred nama, puna novih prilika da je ispunimo dragocenim i inspirativnim momentima.

Doncafé je tu da vam bude podrška u tim ključnim trenucima kada želite da okrenete stvari na bolje. Iako se radujemo svakoj šoljici kafe u danu, ona prva jutarnja ima posebnu draž – da nas pokrene, motiviše i otkrije novi, vedriji ugao gledanja na stvari. U njoj se krije više od kafe – krije se spoznaja da naš uspeh počinje u našem umu, da je snaga je naša sposobnost da nastavimo dalje i da je sva lepota sveta u našim očima. A Doncafé je tu da nas podseti da možemo sve ovo, svakog jutra.

Ponekad nam je potreban samo mali podsticaj, a tada nemoguće postaje moguće. Zato, uživajte u svim momentima koje vam svaki dan donosi i izvucite iz njih ono najbolje. Jer, jedan moment je dovoljan da okrenete stvari na bolje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA