Vreme čitanja: oko 2 min.

Nespresso aparati za kafu "ugrejaće" vas cenom, a kafe osvojiti ukusom i aromom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zimski pretpraznični popusti se polako spremaju, a jedna vest posebno "greje": na sniženjima do 50 posto su Nespresso aparati koji prave idealne zimske kafe – kremaste sa neodoljivim aromama

  • 0

Za sve ljubitelje kvalitetnih kafa ovo mesto je pravi raj jer su stigle kafe koje odišu prazničnom, zimskom čarolijom. Reč je o novom Nespresso nano Boutique Galerija, na atraktivnoj lokaciji u šoping centru Galerija, gde su praznični popusti uveliko počeli, a stigle su i limitiranje serije novih kafa iz Original kao i limitirane serije kafa za Vertuo sistem.

Nespresso Foto: Promo/ Nespresso

Novi zimski ukusi idealni za praznike

Kafa Festive Black Espresso je mešavina Arabike iz Hondurasa i Ugande. Ova kafa ima "drvenaste" arome pomešane sa toplim, slatkim začinskim notama i nežnim notama voća. Kafa Frosted Caramel Nuts vodi nas pravo do praznične sezone. Nežne arome karamele i badema prosto osvajaju iz ove satenski glatke mešavine južnoameričkih Arabika kako bi donele onu prazničnu atmosferu koju smo priželjkivali tokom cele godine. Ova kafa je mešavina zrna Arabike iz Brazila i Kolumbije.

Kafa Seasonal Delight Spices odvešće vas u prizore, zvuke i čari prazničnog marketa. Ova glatka mešavina južnoameričke Arabike dobija divnu začinsku i vinsku aromu, a dolazi iz Brazila i Kolumbije. Nespresso Vertuo linija, takođe ima ova tri nova ukusa: Black Double Espresso, Seasonal Delight Spices, i Frosted Caramel Nuts. Vertuo kao nova definicija kafe, koji je ove godine stigao u Srbiju, daje mogućnost da samo jednim pritiskom na dugme uživate u neverovatnoj kremoznosti i ukusima.

Uz novu Nespresso CentrifusionTM tehnologiju, samo jednim pritiskom na dugme, pripremićete kratku ili dugu kafu i obe će imati vrhunsku kremoznost i punoću aroma. Inteligentni sistem ekstrakcije pruža neverovatno visok nivo preciznosti jer Vertuo prepoznaje bar – kod na kapsuli i u skladu s očitanim informacijama, prilagođava parametre kako bi pripremio najkvalitetniju kafu u željenoj dužini.

Nespresso Foto: Promo/ Nespresso

Pokloni nam stižu…

Na policama novog Nespresso boutique-a čekaju vas i praznični aksesoari sa kojima uživanje u kafi postaje potpuno. Fenomenalan Nespresso x Fusalp Advent Calendar Vertuo iz dana u dan obradovaće vas novom kafom, da biste na kraju dobili ekskluzivni poklon – prelepu šolju jedinstvenog dizajna. Nespresso se ove sezone udružio sa brendom Fusalp (brend poznat po skijaškoj opremi, a ime je dobio po skraćenici od "fuseau from the Alps" jer je rođen u francuskim Alpima), kako bi nam približio uživanje u praznicima na planini. Elegantne Barista Festive čaše učiniće da praznični dani budu još svečaniji.

Nespresso Foto: Promo/ Nespresso

Recept za kafu Merry Marshmallow Latte

Kafa Merry Marshmallow Latte je jedna od najlepših koje možete da pripremite za praznike. Prava zimska, sa fenomenalnim aromama.

Sastojci: 80ml (jedna kapsula) Festive Black Double Espresso, 120ml mleka sa 1.5%mm, 2-3 komada Marshmallow, 2gr tamne čokolade

Priprema: Sipajte 120ml mleka od 1,5% mm direktno u Nespresso Aeroccino uređaj. Zatvorite poklopac, umutite mleko i pritisnite dugme za pokretanje. ​Pripremite Festive Black Double Espresso (80ml) u vaš Nespresso Mug. Dodajte umućeno mleko i penu. Na štapić stavite 2-3 komada Marshmallow i nežno ih tostirajte. Postavite Marshmallov preko napitka i pospite sa malo čokolade po želji. Uživajte!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA