• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači sanjati medveda: Da li će vas izdati neko vama blizak?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova životinja je vredna tumačenja kada zaluta u vaše snove

  • 0
Medved, šuma, grizli

Foto: Shutterstock

Medvedi u našim snovima mogu simbolizovati različite stvari, ali je zasigurno to da bi vam vrlo značilo da protumačite san u kome se oni pojavljuju.

Neki veruju da je simbol hrabrosti, dok ih drugi smatraju simbolom zaštite, straha, besa ili čak nesigurnosti. Ipak, ova vrlo interesantna bića mogu biti odličan prikaz vaše ličnosti.

Ove životinje, koliko god nekad mogu biti veličanstvene, ali  čupave i slatke, isto tako mogu vrlo lako postati strašne.

Ako vas u snu pojuri medved ili vam san počinje već započetom jurnjavom, to se verovatno odnosi na vaše pokušaje a izbegnete loše posledice u vašem stvarnom životu.

Dakle, bežite od nevolje, nesigurnosti, mogućih posledica, ali i neprijatnosti.

Interakcija sa medvedom u snu može biti znak da se trudite da donesete neke nove promene u vašem poslovnom ili ljubavnom životu. Trudite se da kreativnost pokažete nekome jačem od sebe, koji može reagovati oduševljeno i pružiti vam pravi "vetar u leđa" ili vam uliti "strah" da ne pokušavate sa tako nečim ponovo. Ali, u svakom slučaju je veća šansa da prihvate otvorenih ruku, prenosi "Cosmopolitan.com".

medved, čovek i medved, šuma

Foto: Shutterstock

Ukoliko sanjate da vas je medved stigao i napao, to može značiti da vas neko veoma drag povređuje. Neko, od koga ste očekivali zaštitu i podršku.

No, ako je ova životinja u vašim snovima zalutala na vaše radno mesto ili u vaš dom, to ukazuje na to da na tom mestu imate neku zaštitu i da neko vrlo često misli i brine o vama. Međutim, ako je medved napolju i luta okolo, to znači suprotno.

Ako je vaš san nešto jednostavniji i samo vam pokazuje medveda koji uživa u prirodi u svom okruženju, to znači da ste opušteni i na pravom mestu u svom životu.

(Telegraf.rs)

Video: Sve je više medveda na Staroj planini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA