Vreme čitanja: oko 1 min.

Poklonite nekome nezaboravan moment

B. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U životu svakog od nas postoje ljudi čija važnost nadmašuje reči. Te ljude, za koje često kažemo da su naš krug, podrška i oslonac, volimo da obradujemo, kako bismo im pokazali koliko su nam posebni

  • 0
Doncafe Foto: Promo

Darivanje je gest koji postoji od davnina, samo su se pokloni vremenom menjali. Bez obzira na priliku ili povod, oni su bili i ostali simbol pažnje. Zato, kada se suočite sa pitanjem šta pokloniti dragim ljudima, ili čak onim izbirljivim u okruženju, kojima nikako ne možete pogoditi pravi poklon, a želite da ih obradujete, tu je Doncafe Special Moment, da pokažete koliko su vam posebni, da izrazite zahvalnost, ljubav ili da čestitate poseban dan, jer neki trenuci su jednostavno... specijalni. I zaslužuju da budu proslavljeni posebnim ukusom. Zato, poklonite nešto zaista posebno nekome zaista posebnom.

A za prva tri čitaoca, koji se jave na mail karte@telegraf.rs, pripremili smo baš taj poseban poklon – Doncafé Special Moment i čuvenu crvenu šoljicu, jer najlepši poklon je onaj koji darujemo srcem.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA