Vreme čitanja: oko 2 min.

Izvori sreće u prazničnom periodu: Bezbrižnost, radost i avanture

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li znate šta je srećičica?

  • 1
A1 Srbija Foto: Promo

U samoj srži naših života, sreća se ne oglašava fanfarama, već se tiho ocrtava kroz prozaične trenutke i male radosti. U ovoj sezoni praznika, pozivamo vas da zaronite dublje u svoja svakodnevna iskustva, gde se otkriva prava suština sreće. Nije reč o spektakularnim životnim trenucima, već o suptilnim sjajevima bezbrižnosti, malim radostima i nezaboravnim doživljajima – to je srećičica. Srećičicu čine sve one sitnice kojih ponekada nismo ni svesni, iako su svuda oko nas. Ovo je priča o traženju tih dragocenih detalja koji često izmiču našem pogledu, ali čine srž istinske sreće. Pridruži nam se u putovanju kroz otkrivanja takvih trenutaka, jer zajedno sa kompanijom A1 Srbija pripremili smo nekoliko primera srećičice u ovom čarobnom prazničnom periodu.

Srećičica je u bezbrižnosti

Osećaj mira, bezbrižnosti i zaštićenosti je prava srećičica! Kako bi doprineli tvom osećaju sigurnosti i da misliš samo o lepim stvarima, A1 nudi NEO24 Protect tarifu sa kojom možeš da osiguraš uređaj na čak 6 meseci bez naplate, a uz to dobijaš i A1 Net Protect Plus na 2 godine, da bezbedno surfuješ na internetu – zar to nije srećičica?

Srećičica je u malim radostima

Srećičica je sjaj u očima dragih ljudi i osećaj zahvalnosti za sve što imaš. Srećičica je u deljenju topline i radosti sa onima koji su nam bliski, u sećanjima na sve lepe trenutke tokom protekle godine, i zato je tu NEO24 Joy tarifa sa neograničenim korišćenjem odabranih aplikacija na 2 godine, da podeliš srećičicu sa drugima! Uz to dobijaš i Deezer aplikaciju bez reklame, pa punih godinu dana možeš uživati u čak 90 miliona muzičkih numera! Srećičica nema limit i zato možeš koristiti Instagram i TikTok neograničeno 2 godine.

Srećičica je u novim doživljajima

Zimska putovanja su posebno čarobna! Od božićnih marketa do atraktivnih skijališta, važno je da uživaš u trenutku i novim doživljajima. Zato, izaberi NEO24 Travel tarifu koja ti pruža 24 GB interneta, 24 dana Pametnog putnog osiguranja i neograničeno korišćenje odabrane aplikacije. Sa ovom tarifom nemaš niti jednu brigu na putovanju, pa to je srećičica!

Zagrlite nove početke sa NEO24, uključujući NEO24 Joy, Travel i Protect sa dodatnim sadržajem, i novim telefonom po posebnoj ceni tokom prvih 6 meseci.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA