Vreme čitanja: oko 1 min.

Klaudija i muž osetili "riblji miris" u spavaćoj sobi: Izbegli su tragediju "za dlaku"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikad ne bi rekli da to može da se dogodi

  • 3
Klaudija Foto: TikTok/Printskrin

Miris ribe u kuhinji nije nimalo prijatan i cela kuća može poprimiti taj neprijatan miris. Međutim, šta raditi kada osećate miris ribe u gotovo celoj kući, a posebno u spavaćoj sobi?

To se desilo Klaudiji Anderson i njenom mužu.

Naime, oni su danima primećivali "riblji miris" u spavaćoj sobi i nisu imali odgovor na pitanje odakle dolazi. Angažovali su dubinsko čišćenje ali su shvatili da je i nedeljama kasnije taj mriis - bio tu.

- Kad god bismo ušli u sobu, suprug i ja bismo osetili neprijatan miris. Nikome nismo smeli da pričamo jer nas je bio sram - kaže ova žena koja je svoju ispovest podelila na "TikTok-u".

@mrsclaudiaanderson Fishy smell in your bedroom? CALL AN ELECTRICIAN!!! #fishysmell #fishysmellinbedroom #electrician #sparky #callanelectrician #firehazard #electricalemergency #bedroom #bedroommakeover #ensuite #fire #firesafety ♬ original sound - Claudia Anderson

Prvo su mislili da miris dolazi iz kupatila, a onda je usledila neverovatna istina.

- Poslala sam poruku drugaru električaru koji je rekao da se moramo ozbiljno pozabaviti tim problemom. Na kraju smo ustanovili da je u pitanju bila mogućnost požara" Jedna žica u utičnici se odvojili i plastika sa unutrašnje strane utičnice se topila. Imali smo sreće da smo otkrili na vreme i da nije došlo do tragedije - rekla je Klaudija.

Njen savet drugim ljudima koji su u sličnoj ili istoj situaciji da ne ignorišu ovaj neprijatan mriis i da odmah pozovu električare ako osete "riblji miris".

(Telegraf.rs)

Video: Krstić: Knjiga Metjua Perija pokazuje da je imao sve, a bio je duboko nesrećan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Električar

    19. decembar 2023 | 16:02

    Priča je dosta šuplja. Labava žica u utičnici bi se grejala samo kada je uključen neki potrošač i to na može da traje danima, a ako je žica odvojena onda potrošač nebi radio i žica se ne bi grejala.

  • Zoran

    19. decembar 2023 | 15:24

    Sada vidiš kako je nama kada osetimo miris ribe a trpimo.

  • Djoka

    19. decembar 2023 | 16:47

    Šta raditi kada se u spavaćoj sobi već danima oseća miris prasećeg pečenja???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA