≫ 

Izgledala je savršeno i imala trbušnjake, a onda je napravila "obrnutu transformaciju" i zbog jedne stvari postala hit na internetu (FOTO)

Čini se da trbušnjaci i vitko telo ipak ne donose sreću

  • 8

Zahvaljujući društvenim mrežama preplavljeni smo fotografijama zdravih i vitkih ljudi koji ne izlaze iz teretane i svo svoje slobodno vreme posvećuju jurnjavi za savršenim telom.

I VITKOST IMA SVOJU CENU: 7 UVREDLJIVIH rečenica koje mršavim devojkama nikako ne smete da kažete

15 PRE i POSLE slika koje otkrivaju pravu snagu šminke (FOTO)

Međutim, čini se da mnogi vlasnici tih seksi tela ipak nisu pronašli sreću. Zato je jedna žena odlučila da uradi nešto potpuno neočekivano - objavila je svoju obrnutu transformaciju.

Žolin Nikol ceo svoj život posvetila je bodi bildingu i izgradnji savršenog tela. Međutim, jednog dana je shvatila da to jednostavno nije za nju.

Odlučila je da prestane da trenira i od tada se ugojila skoro 15 kilograma, oslobodila je svoje slobodno vreme i na zaprepašćenje mnogih - postala je srećnija.

"Od bodibildera do osobe koaj voli svoje telo. Ovo nije klasična fotografija transformacije. Od kontrolisane ishrane i redovnih treninga do slobodnog života. Neki bi rekli da sam se zapustila, ali ne možete da stavite cenu na sreću", napisala je ona u svom postu.

Ma koliko se to ljudima činilo čudno, Žolin je imala trbušnjake, ali nije bila srećna jer je stalno imala potrebu da poboljša neki deo njenog tela.

"Vaša vrednost nije broj na vagi ili broj kilograma koje možete da podignete u teretani. Moja vrednost se određuje ljudima kojima sam okružena i koji mi svaki dan izvlače osmeh na lice", zaključuje ona.

Malo ko bi mogao da kaže da je napravila pogrešan izbor, zar ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA