Prvi rođendan brenda LLUMS COSMETICS by Lilly Drogerie (FOTO)

Pored poznatih ličnosti, prvom LLUMS rođendanu prisustvovali su i brojni predstavnici medija, modni i beauty stručnjaci, kao i modne blogerke, koji su uživali u specijalnom programu i najnovijim make up trendovima koje su predstavili profesionalni šminkeri

  • 0

Omiljeni domaći brend dekorativne kozmetike, LLUMS COSMETICS by Lilly Drogerie, proslavio je godinu dana od kako je predstavljen javnosti.

U prilog činjenici da je za kratko vreme LLUMS postao glavni izbor devojaka koje vole kvalitetnu šminku, svedoče i brojne poznate ličnosti koje su prisustvovale žurki – popularna blogerka Jana Dačović, pevačica Nevena Božović, glumice Anđelka Prpić i Marina Ćosić, manekenka Danijela Dimitrovska, novinarka Duška Jovanić i voditeljka Kristina Radenković.

Foto: Promo

Pored poznatih ličnosti, prvom LLUMS rođendanu prisustvovali su i brojni predstavnici medija, modni i beauty stručnjaci, kao i modne blogerke, koji su uživali u specijalnom programu i najnovijim make up trendovima koje su predstavili profesionalni šminkeri.

Foto: Promo

- Jako smo ponosni što je u prethodnih godinu dana LLUMS dekorativna kozmetika napravila pravi bum na domaćem tržištu, budući da je za kratko vreme postala jedan od najpopularnijih make up brendova i zaštitni znak devojaka koje poseduju istančan ukus - izjavila je Nataša Nikolić, brend menadžer LLUMS COSMETICS.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA