≫ 

Stavili su seksi devojke u mrtvačke kofere i napravili kalendar koji bukvalno može da ubije (FOTO)

Stigao nam je najseksi, a ujedno i najmorbidniji kalendar ove godine

  • 0

Gole žene u prirodi i u zabranjenim pozama sa drugim ženama su najseksi stvar koju možete da zamislite, ali morbidnost dodaju mrtvački sanduci u kojima se one nalaze.

Divlja udovica (47) imala seks afere sa 100 oženjenih muškaraca: Žene me proklinju i vređaju, a ja održavam njihove brakove! (FOTO)

Ne, ne pričamo o nekom horor filmu. Naprotiv, slike su toliko seksi da sanduke nećete ni primetiti.

Foto: kalendarzlindner.pl

Kalendar je delo Zbignijeva Lindnera, osnivača poljske kompanije Linder koja se bavi proizvodnjom mrtvačkih sanduka koji se nada povećanju prodaje sanduka nakon kampanje sa golišavim devojkama.

Foto: kalendarzlindner.pl

Da se razumemo, ne dobijate i golu devojku kada kupite sanduk. One su tu samo kako bi sanduci lepše izgledali na slikama.

Foto: kalendarzlindner.pl

Fotografkinja Džoana Cackovska imala je idealnu ideju kako da “začini” slike ove kompanije i ulepša ih sa malo golotinje.

Foto: kalendarzlindner.pl

-Tražili smo neko mirno mesto u prirodi za slikanje. Smrt je prirodni deo života i mislimo da ove slike to prikazuju na pravi način. Dobili smo komentare ljudi koji su videli kalendar da gledajući ga, možete skoro da čujete umirujuću pesmu ptica. Uživanje je otići na večni počinak u senci nekog velikog drveta, položivši glavu na zelenu travu, rekla je ona.

Foto: kalendarzlindner.pl

Kompanija je dobila i neke kritike da su prikazujući sanduke u seksi izdanju uvredili neke ljude. Planira se prodaja 15.000 primeraka kalendara. 

Foto: kalendarzlindner.pl

-Hteli smo da pokažemo da kovčezi nisu sakralni predmeti već samo još jedan komad nameštaja jer su poslednji krevet u koji ćemo leći. Uživali smo pokazujući divne primerke kovčega, ali i lepih devojaka. Naši kovčezi su prirodni, ali oni ne rastu na drvetu. Neko mora da ih proizvede, dok ih neko prodaje i na kupuje. Na kraju svakome zatreba jedan, rekla je fotografkinja.

Daljinac

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA