≫ 

Isprobale su sedmodnevnu dijetu zbog koje su Viktorijini anđeli toliko seksi - i ostale potpuno oduševljene

Dijete kojima se podvrgavaju poznate dame često su jako rigorozne i ne preporučuju se "običnim smrtnicima"

  • 2

Dve You Tube dame odlučile su da isprobaju dijetu koju drže Viktorijini anđeli pred reviju ne bi li videle šta će ona da učini za njihovo telo.

"Nedelju dana sam jela kao Kim Kardašijan i shvatila zašto tako dobro izgleda"

Mišel Kare i Kendans Lovri odlučile su da nedelju dana drže dijetu koju je napisao trener i nutricionista Stefan Pasterino za dva Viktorijina anđela – Blanku Padilu i Nadin Leopold.

-Nakon što smo videle ovogodišnji šou i kako fantastično izgledaju svi modeli, htele smo da probamo njihovu unikatnu i specijalnu dijetu, objasnila je jedna od devojaka.

Pre nego su počele sa dijetom one su otišle u nabavku. Znale su da hrana mora da bude pažljivo odabrana. Za doručak su uzimale svakog jutra po jedan šot jabukovog sirća. Doručak je podrazumevao jedan avokado, grejp sa cimetom, kinou sa bobicama ili smuti od zeleniša.

Foto: AP/Tanjug

Ručak se sastojao od zelene salate sa povrćem i laganim proteinima (belo pileće meso, nemasna riba).

Večera je morala da sadrži zdrave ugljene hidrate sa povrćem i nemasnim proteinom. Dijeta je zahtevala da se hrana sprema bez soli, samo sa maslinovim uljem i sirćem kao začinom. Isprva im je bio pravi horor da ujutru ispijaju sirće. Imale su osećaj pravog šoka koji obuzima njihovo telo kada popiju sirće.

Mišel je rekla da ju je ova dijeta dovela do tačke kada više ne želi da jede i da se jako nervirala kada bi saznala da neki restoran ne nudi neslana jela.

Foto: Tanjug/AP

Razlika u dijetama koje su nekada držale i ove je u tome što su prethodne dozvoljavale da se zgreši dok ova dijeta to ne odobrava.

Dan pred šou je najteži. Modeli tada skoro da ništa i ne jedu, već piju čaj od maslačka, litre i litre vode, spanać, laneno seme, limun i večeraju tunjevinu sa domljenom šparglom, piše Daily mail. Nema hrane tri sata pre spavanja. Sve u svemu, devojke ne misle da je dijeta sama po sebi loša.

-Ja sam jela stvarno zdravo. Nije mi se sviđalo koliko malo kalorija ona broji i ne bih je predložila za dužu upotrebu. Definitivno sam se izduvala jer sam smanjila količinu soli, rekla je jedna od njih.

Foto: AP/Tanjug

Iako su devojke prošle sasvim u redu, ne savetujemo vam držanje ove ili neke druge dijete pre konsultacije sa lekarom i nutricionistom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA