≫ 

Uspela je da se reši akni samo uz pomoć proizvoda koji mogu da se kupe u svakoj radnji

Za manje od 2 meseca njeno lice je bilo očišćeno od kani

  • 4

Brijana Lopez tvrdi da je ovaj recept potpuno eliminisao akne sa njenog lica, a sve što je koristila jesu obični proizvodi koji mogu da se kupe u većini prodavnica.

Sama sređuje obrve kod kuće za 10 minuta, a njena tehnika je oduševila žene jer sada ne moraju da bacaju pare na kozmetičarke

Kako bi pokazala koliko je njen metod zaista efikasan, Brajana je snimila video koji prikazuje rezultate nakon prve nedelje i kompletan preobražaj nakon samo 2 meseca.

A post shared by Brianna Lopez (@briannagabrielaa) on

Brijana koristi ulje jojobe da očisti svoje lice, potom stavlja masku od meda u koju stavlja još kurkumu i cimet.

Potom stavlja preparat za hidrataciju i ulje od lavande.

U slučaju da joj se pojave pojedinačne bubuljice, onda koristi ši buter isvaki dan redovno nanosi kremu sa zaštitnim faktorom 30.

A post shared by Brianna Lopez (@briannagabrielaa) on

- Moj ten i koža se svakog dana poboljšavaju, ali sam počela da se osećam udobno u svojoj koži već nakon mesec i po dana. Iako moja koža nije savršena, mnogo se promenila, priča Brijana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snt

    25. decembar 2017 | 11:23

    Proveriti: 1.hormone 2.secer 3.stitnu zlezdu 4.promeniti ishranu 5.negovati se neutralnim kremama 6.kupovati medicinsku sminku 7.tek nakon svega ovoga primenjivati ove lazne gluposti sa instagrama

  • Milena

    25. decembar 2017 | 09:09

    Kada sam bila mlada lice sam mazala pavlakom koju sam skidala sa neprokuvanog kravljeg mlijeka koje je odstajalo na hladnom od uvece do ujutro. Pokusajte mladi s ovim lijekom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA