≫ 

Srbin napravio brus koji za 7 dana provereno povećava grudi (FOTO)

Prvi rezultati se vide već nakon 7 dana nošenja

  • 3

Do sada su žene nezadovoljne grudima morale da idu "pod nož" ako su želele da ih povećaju, ali čini se da su upravo dobile novu opciju.

Sa 10 godina su joj grudi toliko narasle da su počele da joj kidaju kožu, a kad je čula rešenje doktora, umalo je pala u nesvest

Milan Milić tvrdi da je osmislio vibrirajući grudnjak koji, ne samo da povećava grudi, već ih čini čvršćim i približenijim.

Grudnjak pod imenom Enhancebra dolazi sa obećanjem da može da trajno poveća grudi za jednu veličinu bez potrebe za plastičnom operacijom.

Foto: enhancebra.com

Pogledajte sliku u originalu

Milan objašnjava da vibrirajući grudnjak povećava dotok krvi u grudi i poboljšava cirkulaciju.

- U pitanju je prirodni proces koji poboljšava cirkulaciju krvi i tako hrani grudi. Kada smo istraživali ljudsko telo, imali smo ideju kako bismo mogli da manipulišemo njime, njegovim tkivima i mišićima. Verujemo da smo pronašli rešenje za to, a u ovom slučaju to znanje koristimo da povećamo i poboljšamo ženske grudi, tvrdi Milić.

Nakon 14 uspešnih testiranja na ženama iz celog sveta, grudnjak će po prvi put početi da se masovno proizvodi po ceni od 167 evra. Prvo će biti dostupan ženama u SAD i Velikoj Britaniji.

Foto: enhancebra.com

Pogledajte sliku u originalu

Milan kaže da je na ovu neobičnu ideju došao nakon što mu je devojka rekla da želi veće grudi nakon čega je proveo nekoliko meseci istraživajući ovu temu koa hobi pošto je radio kao obezbeđenje.

U 2015. je svoj izum odneo u Ameriku, gde su dve Amerikanke postale prvi testeri njegovog proizvoda van Evrope, piše Daily Mail.

Prva osoba koja ga je testirala bila je njegova devojka Jelena Sabic, a rezultati su je ostavili bez tekstajer je za 7 dana uvećala svoje grudi za jednu celu veličinu.

Foto: enhancebra.com

Pogledajte sliku u originalu

Kako bi se dobili ovi rezultati, grudnjak je potrebno nositi 5 dana u nedelji, 3 puta dnevno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA