≫ 

Dženifer Aniston otkrila tajnu svoje lepote zbog koje izgleda kao da nije ostarila ni dan

Bivša draga Bred Pita nije ostarila ni dana i pravi je dokaz da su žene kao vino

  • 4

Dženifer Aniston što je starija to je lepša, a čini nam se kao da je za nju vreme stalo i da nije starija ni dana otkako smo je gledali kao Rejčel u prvoj epizodi serije "Prijatelji" koja ju je proslavila.

Ovo je čekao ceo svet! Anđelina i Dženifer konačno oči u oči, evo koja je pobegla sa crvenog tepiha i kako je izgledao "okršaj" decenije! (FOTO)

Ona kao da je otkrila eliksir mladosti koga se ne odriče, a sada je potvrdila glasine da zaista zna recept za večnu mladost i lepotu. Otkrila je recept za smuti koji pravi, a uz pomoć kog je njena koža tako sveža a bora uopšte ni nema, piše Popsugar.

Foto: Tanjug/AP

-Pravim šejk od cistog proteina, banana, borovnica, smrznutih višanja, stevije, miks zelenog povrća, maka praha i malo kakao praha. Dodajem i peptid kolagena u koji sam zaljubljena i vidim razliku. Moji nokti su jači i zdraviji... kako bih to jednom reči opisala – sjaj. To je nešto što radim za sebe unutra pa se to prosto vidi spolja, rekal je glumica koja će za mesec dana napuniti 49 godina.

Kako se kolagen nalazi u telu i vremenom kako starimo se troši, potrebno je unositi ga putem krema, suplemenata i hrane u organizam kako bismo duže zadržali mladoliki izgled.

Foto: Tanjug/AP/Invision, Guliver/Getty/by Warner Bros. Television

Kolagena ima u suplementima koje možete da kupite u apoteci, ali i u namirnicama poput govedine i kurkume. Odličan je za vašu kožu, kosti i zglobove, fizičke sposobnosti i creva.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gidri

    15. januar 2018 | 10:03

    Ona je za mene jedan jako pozitivan lik. Odlicna glumica i prijatne spoljasnosti. A verovatno i kao covek ok

  • Sergej

    15. januar 2018 | 10:50

    Pa njen najveci problem je kakve boje da joj bude kucica za kera...ostalo laganica...

  • blagodatni oganj - totalna nebuloza

    15. januar 2018 | 15:19

    ona ce zauvek ostati trecerazredna glumica sund filmova! u svakom filmu izgleda identicno! ista frizura, ista duzina haljine, pod obavezno glumi zgodnu ribu, slucajno da ne bude ruzna i da ne izgleda ne-sexi! eto zato ce i ostati tu gde jeste. kad vidim da negde igra glavnu ulogu to je meni garancija za los film!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA