≫ 

VOSAK I ŽILET SU PROŠLOST: Od svih metoda za uklanjanje dlačica koje sam do sada koristila - ovo je ubedljivo najbolji

Dosadne dlačice nikako ne smeju da se vide sada kada nam je konačno stiglo lepo vreme

  • 0

Žene i muškarci muku muče sa dosadnim depiliranjem i brijanjem dlačica, pogotovo kada dođe lepo vreme i kada se zbog lagane odeće vidi ono što zimi uspevaju da sakriju od pogleda.

Ova frizura tamo dole učiniće vas privlačnijim muškarcima - i čini čuda za mušku erekciju tokom seksa

Koliko je samo bolno ići na depilaciju voskom i dosadno čekati da dlačice izrastu kako bi mogle da se uklone voskom... A tek dosadno i štetno brijanje koje uništava kožu. Žene znaju da zbog lepote moraju da podnose žrtve, ali sada kada je u pitanju depilacija mogu da odahnu jer je stigla nova metoda koja garantuje trajne rezultate i to na skoro bezbolan način. Laserska epilacija u Beogradu obavlja se sa velikim uspehom u Zerona centru, koji beleži odlična iskustva sa korisnicima.

Foto: Promo/Dosadno depiliranje voskom i opasno brijanje su prošlost

Maja je godinama maltretirala svoju kožu depilacijom vrelim voskom i uništavala je brijanjem brijačem. Onda je otkrila lasersku epilaciju i odlučila da proba kako bi učinila nešto dobro za svoju kožu.

- Slušala sam već o tome, ali se nisam usuđivala da probam. Skeptična sam prema novim stvarima koje mi izgledaju obično kao bacanje para. Sa dlakama mučim muku od sedmog razreda i već 20 godina ih depiliram i brijem kada dođe leto. Imala sam mnogo problema sa tim jer mi je koža osetljiva pa lako pocrveni i bude iritirana nakon toplog voska, a od brijača su mi dlake postale toliko guste i jake da me je to izluđivalo. O uraslim dlakama da ni ne pričam.

Moja koža je patila zbog svega toga. Raspitivala sam se dugo ko radi epilaciju, kako, kakva su iskustva i naišla sam na komentare o Zerona centru koji su bili pozitivni. Otišla sam na njihov sajt i saznala mnogo toga o tretmanu. Ova metoda je trajna, uništava folikul dlake koja otpada i više nikada ponovo ne izrasta.

Tretman je jako bezbedan i skoro pa bezbolan, a treba 3 do 6 tretmana da zauvek rešite problem. Ja sam opadanje dlačina primetila već posle 10 dana, iako su mi rekli da će trebati možda još dva ili tri dana više. Bila sam redovna i išla na tretman svakih 6 ili 8 nedelja, a moja koža je bila bez iritacije i uraslih dlaka. Najsavremeniji aparat koji se koristi elimisao je mogućnost da se posečem, odgovara svim tipovima kože i dlaka a tretman traje jako kratko.

Foto: Promo/ Tretman je u potpunosti bezbedan i nema posekotina i uraslih dlaka

Isprobavala sam različite kreme, voskove, gelove, brijače i sve se kao pazila ovakvih tretmana jer su mi delovali skupo. Kada sam otišla na drugi tretman i bila svesna koliko on prija mojoj koži, shvatila sam da sam novac bacala celog života na depilaciju, a da mi je ovo bila najbolja moguća investicija. Trajno uklanjanje dlačica je super. Koža je naš najveći organ i moramo da joj pružimo najbolje, a za moju kožu je to bila epilacija u Zeroni", ispričala je Maja.

Epilacija je jako dobra iz više razloga. Pre svega, uštedećete mnogo vremena jer uklanjanje dlačica na mesečnom nivou oduzima dosta vremena. Nema uraslih dlaka i bolnih infekcija, tretman je skoro bezbolan i štedi novac. Uz sve to dobijate i garanciju kvaliteta, a vaša koža će vam biti zahvalna što je više ne maltretirate oštrim brijačima i vrelim voskom.

U Zerona centru možete da se podvrgnete tretmanima laserske epilacije prepona, nogu i pazuha, ali i ostalih delova tela.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA