≫ 

IZABRANA JE MISS CRNE GORE: Novi ambasador lepote je 17-godišnja Natalija Gluščević iz Bijelog Polja (FOTO) (VIDEO)

Ovogodišnja prestižna manifestacija izbor za Miss Crne Gore održala se na Crnogorskom primorju u Herceg Novom.

  • 4

Za ovo takmičenje prijavilo se 250 lepotica iz svih delova Crne Gore. Na finalom kastingu bilo je 57 devojaka a u najuži krug ušlo je 13 finalistkinja.

Pripreme su trajale 10 dana i obuhvatale su kako fizičke tako i psihičke pripreme. Devojke su se trudile da svoj izgled dovedu do savršenstva, a u večernjim satima imale su intelektualne radionice kao i vežbe hoda i naporne koreografije. Sve su to one uspešno postigle i finalno veče je izgledalo sjajno.

Stručni žiri brojao je 26 članova.

Foto: Ivana Trišić
Foto: Ivana Trišić
Foto: Ivana Trišić

Među njima našli su se košarkaš Budućnosti Vasilije Baćović, bivša Miss Jugoslavije iz 1963. godine Slobodanka Boba Klisura, predsednik opštine Herceg Novi Stevan Katić, direktorka Miss Yu kompanije Vesna De Vinča, vlasnik hotela Wellness & Spa ACD Darko Nikolić, pevač Ćemo, Miss Turizma Evrope Kristina Đurković, bivša Miss Crne Gore 2017. Tea Babić, bivša Miss Crne Gore 2015. Nataša Milosavljevićpredstavnica Univerziteta Donja Gorica, poznati crnogorski voditelj i novinar Božo Dobriša, novinarka Branislava Mićić, slikar Ivica Aranđus, fotograf Anes Lekić, aktuelna Miss Srbije Ivana Trišić i kao i mnogi drugi...

Program je vodila novinarka i voditeljka Nikolina Radonjić.

Glasovima stručnog žirija pobedila je sedamnaestogodišnja Natalija Gluščević iz Bijelog Polja. Natalija je učenica srednje elektro - ekonomske škole.

Foto: Ivica Aranđus

Prva pratilja je Lara Stešević, a druga Anđela Vukadinović koja je ponela još dve lente - Miss fotogeničnosti i Miss Interneta. Mis Šarma je Aleksandra Dragutinović, a Miss Turizma Crne Gore je Martina Božinović.

Foto: Ivana Trišić

Pobednica će 8. decembra 2018. ove godine predstavljati svoju zemlju na izboru za Miss Sveta u gradu Sanja u Kini. Natalija je kao nagradu osvojila stipendiju za celokupno školovanje na Univerzitetu Donja Gorica kao i 7 dana odmora u hotelu Wellnes & Spa ACD u Herceg Novom. Taj hotel je bio domaćin priprema koje su trajale 10 dana kao i domaćin samog izbora.

Natalija je pobedila u konkurenciji od 13 devojaka. Krunu joj je predala prošlogodišnja Miss Crne Gore Tea Babić.

-Interesovanje je bilo veliko, tako da smo morali da sužavamo krug i na kraju izaberemo 13 devojaka. Prijavljenih je bilo iz svih krajeva Crne Gore, istakla je Vesna De Vinča, vlasnica agencije Miss Yu.

Foto: Ivana Trišić

Predivno krstarenje katamaranom organizovala je Turistička organizacija Herceg Novi. Duge svečane haljine koje su nosile finalistkinje potpisuje Ricca Dona, a za kupaće kostime bio je zadužen brend Lisca.

Pogledajte u video prilogu iznad kako su izgledale pripreme i samo takmičenje.

(Telegraf.rs/I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    2. jun 2018 | 17:02

    E ako je ona najlepša kakve su ostale??

  • ...

    2. jun 2018 | 17:06

    Ono kad dete na silu hoće da izgleda starije. Slatka, ali deluje prazno, prosto nema ono nešto.

  • Sun💥💥💥

    2. jun 2018 | 16:42

    Hahahahah.. ova brkata...hahahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA