• 0

Ako razmišljate o tetoviranju grudi, prestanite odmah! To je jedino mesto gde nikako ne biste smeli da imate tetovažu

Tetovaža je trajna stvar i o njoj treba pametno odlučivati, ne možete se samo premestiti s jednog mesta na drugo, ako vam se ne dopadne kako vam stoji

  • 0

Nema boljeg primera kako mladost može biti glupa, od uverenja da je tetoviranje grudi sjajna ideja. Nije u pitanju to što ćete tetoviranjem grudi narušiti zdravlje rada srca, jer nećete, već mnogo očigledniji i logičniji razlog. Naravno da izgledate dobro u svojim dvadesetim godinama, ali taj deo tela se neće uvek držati tako dobro. Podleći će i on gracvitaciji, sto posto hoće. Tetovirati ruke - u redu, tetovirati noge - u redu, pa čak je i tetoviranje guze bolja ideja od tetoviranja predela grudi.

Njoj svi zavide, a niko ne zna da i ona ima tajnu: Adrijana Lima otkriva svoj magični napitak za lepotu (RECEPT)

Ako nameravate da tetovirate grudi, nemojte da zaboravite da je to područje tela koje prvo stari i koje prvio gubi svoju elastičnost. Tada će vaša slatka mala tetovaža dobiti sasvim drugačiji izged i uopšte više neće ličiti na motiv koji ste tetovirali.

Brkati ste kao Stari Vujadin?! 5 najprirodnijih načina da se zauvek rešite dlačica sa lica

Sigurno ste primetili da brojne zvezde imaju tetovaže ispod ili pored grudi, tu spadaju Rijana, Kara Delevinj, Arijana Grande i mnoge druge. Ako poželite da uradite tako nešto, dobro obratite pažnju gde se tetovirate i na veličinu motiva. Sitniji motivi će biti manje primetni kad ostarite, a što je tetovaža udaljenija od grudi, druže će se držati. Ako radite tetovažu sa strane grudi, pravite što veći razmak.

Foto; Pixabay.com / Brojne zvezde imaju tetovaže ispod ili pored grudi

Tetovaža je trajna stvar i o njoj treba pametno odlučivati. Ne možete je premestiti s jednog mesta na drugo, ako vam se ne dopadne kako vam stoji. Uzmite u obzir da će vam se grudi više puta tokom života menjati, svaki put kad se ugojite i smršate, kad ste trudne, kad imate bebu, tokom dojenja... A sa tim promenama će se menjati i vaša tetovaža. 

Iako ste ubeđeni da možete izgledati dobro u svojim poznim godinama, imajte na umu da poznate ličnosti koje izgledaju kao da ne stare to ostvaruju podvrgavanjem raznim, a često i mnogobrojnim estetskim tretmanima. Vaše grudi su prvo mesto na vašem telu, prema kom treba da se ponašate  nežno kao žena, zato obavezno dobro razmislite pre tetovaže samih grudi.

Foto; Pixabay.com / Grudi se menjaju pa tako i tetovaže na njima

(Telegraf.rs / Izvor: dailytelegraph.com.au)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima