Novi bikini trend je toliko seksi - da će vam trebati mnogo hrabrosti, a poznate zvezde ga obožavaju (FOTO)

Iz modne industrije nam ovog puta dolazi bikini, pred kojim ćete reći samo - Vau

  • 0

Leto je konačno ovde, što znači da je vreme da počnemo da se sunčamo, a sunčanje zahteva oblačenje novih bikinija. Bilo da se nalaze na plaži ili na bazenu, većina devojaka voli da bude trendi čak i kada se radi o kupaćim kostimima. Iz modne industrije nam ovog puta dolazi bikini, pred kojim ćete samo reći - Vau.

Nikol Kidman otkrila tajnu svog uspešnog braka: Izbegava nešto što svi mi radimo po ceo dan

Ovog leta nam predstoji novi bikini trend, sa kojim vas odmah moramo upoznati. Zvezde obožavaju novi bikini, a mnoge od njih su fotografisane kako ga već nose na plažama. Da više ne bude zabune, reč je o kupaćem koji se naziva " Drawstring Bikini", a karakterističan je po tome što prekriva samo malu zonu prepona. Komad materijala je zakačen na tanku pertlu, koja se vezuje oko struka.

 
A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ovaj bikini je lansiran u Velikoj Britaniji, ali prema broju fotografija na Instagramu, prodaje se širom sveta. Bikini nema puno tkanine, tako da devojke koje žele da ga nose, zaista moraju da budu hrabre.

- Ovaj dizajn ima optičku iluziju koja privlači celinu do struka, a zbog toga što će vam struk izgledati tanji i davati vam optičku iluziju da ste mršaviji. - kaže dizajner kupaćih kostima Roksen Uzureu.

Opisani kao "minimalni bikini", ovaj bikini se prodaje za 2.500 dinara po komadu.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA