Surovo su je napali zbog slike u bikiniju, ali je njen odgovor svima zapušio usta (FOTO)

Ona je dobila puno kritika nakon što je napravila fotografiju tokom letovanja na Majorci

  • 1

Britanka Talija Gargan je dobila puno kritika nakon što je napravila fotografiju tokom letovanja na Majorci. Fotografiju je objavila na Snepčetu, a verovatno nije ni pomišljala da će izazvati bujicu komentara.

TOP 11 trikova kako da se jednom zauvek rešite mrava koji vam haraju po kući

Među negativnim komentarima, jedan korisnik "Snepčeta" joj je napisao da je debala i da joj je stomak prevelik. Ali, Talija se nije obazirala na takve komentare, što je kasnije podelila i na Tviteru.

- Nisam stvorena da bih vas impresionirala. - napisala je Talija na Tviteru, objavljujući istu fotografiju.

Jedan muškarac ju je optužio da je "katafish" (som) i poručio joj da bi trebala da ima lažni profil na mreži. Međutim, Britanka mu je uzvratila na još bolji način.

- Nemam šta da kažem... Ti si definitivno samac. Žao mi je, ja nisam veličine 34. Ti si loša osoba koja pokušava da izazove da se drugi loše osećaju što su takvi kakvi jesu. Blokirala sam te sada, tako da nikad više nećeš imati priliku da ponovo komentariš moje telo. Da li je i tvoj život ovako uzbudljiv? - napisala je Talija.

Talijin post je ubrzo postao viralan i za sada ima više od 17.000 lajkova. Takođe je dobila mnogo podrške od žena koje su joj napisale da izgleda jako lepo. Drugi su iskoristili su priliku da pišu čoveku koji je uvredio Taliju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA