≫ 

Uz ove frizure za plažu vaša kosa će uvek biti savršeno sređena

Pored savršenog kupaćeg kostima, papuča, naočara i nakita treba nam i savršena frizura

  • 2

Nije svejedno da li ćete na plažu otići kose vezane u rep, pletenicu ili je sakupite u punđu jer frizura je veoma važna kako biste ostavili efekat oduševljenja svojom pojavom.

Tajna savršene frizure Kejt Midlton krije se u jedom jednostavnom triku

Znamo koliko je umršena mokra kosa teška za sređivanje zbog soli koju morska voda sadrži pa vam savetujemo da se odlučite za neku od sledećih ideja kako biste izbegle nevolje sa kosom i izgledale kao morske sirene - ali ne one raščupane.

Riblja kost

Pletenice su savršene za plažu. Foto: Foter.com / Wickerfurniture

Pletenice su savršene za plažu jer koliko god da se pokvase ostaće nasvom mestu, mogu da traju i do nekoliko dana, a kada ih raspletete imaćete savršene talase. Kontra pletenice su takođe veliki hit, a poseban pečat možete da dodate ukoliko u kosu upletete neku traku u boji.

Punđa ili polu-punđa

Објава коју дели IF IT FITS (@ifitfits_) дана

Za ovu frizura vam treba samo par minuta, a sa njom nikada nećete pogrešiti. Kako biste izgledale ležernije izvucite par pramenova uz lice. Ako pravite neobaveznu opuštenu punđu, napravite je dan pošto raspletete pletenice pa vam je kosa već u valovima.

Marama kao detalj

Elegantniji izgled na plaži možete da postignete tako što ćete kosu vezati maramom koju ćete obmotati kao traku za kosu.

VIDEO: Da li ispravno koristite kremu za sunčanje?

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brklja

    14. jul 2018 | 22:29

    Zena i ja idemo svake godone na istu plazu. Tamo je obavezan kostim iz dva dijela, sastoji se od papuca i ocala. Ostale prestizne sitnice su nebitne.

  • Oduševljena

    16. jul 2018 | 14:07

    "efekat oduševljenja svojom pojavom", hm... wow.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA