≫ 

Promeniće vam lični opis: Ovo je najbolja frizura za tanku i retku kosu (FOTO)

Frizura je osnova vašeg dobrog izgleda i zbog nje možete izgledati svežije i privlačnije, zato je važno da odaberete onu koja vam najbolje stoji

  • 0

Svi mi imamo svoje nedostatke, ali uprkos njima se trudimo da izgledamo što boje. Ako umemo da se nosimo sa tim nedostacima, možemo ih prikriti i učiniti privlačnim. Jedna takva veština se odnosi i na slabu i tanku kosu, koja sa pravom frizurom može izgledati daleko bujnije i lepše.

Nikšićanin otvorio prvu školu hoda u CG: Najvažnije je da imate urođeni osećaj ili talenat

Tanka i slaba kosa ne može da trpi sve frizure koje biste želeli, ono na šta biste najviše trebali da obratite pažnju je na dodavanje volumena. Bilo šta previše slojevito ili asimetrično, neće dobro izgledati na ovakvoj kosi, zato što tako ošišani krajevi mogu izgledati još tanji i rascvetaniji.

 

A post shared by KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) on

 

Zbog toga su kratke frizure idealan izbor za osobe sa tankom i slabom kosom. Ukoliko ne želite da se ošišate skroz na kratko, onda je legendarni bob pravi izbor za vas. Bob frizura čini da kosa izgleda zdravije i bujnije, a može biti različitih dužina. Još jedna prednost ove frizure je to što je uvek popularna.

Ukoliko želite asimetričnu frizuru, a ne možete da je imate zbog kvaliteta svoje kose, bob vam je i tu od pomoći. Bob je klasik među frizurama i sa njim možete skoro sve. Možete ga ošišati i tako da bude malo kraći sa jedne strane, nego sa druge, čime dobijate moderan asimetričan izgled.

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair) on

 

Vaša frizura je osnova vašeg dobrog izgleda. Omogućava vam da izgledate privlačnije, zato je važno da odaberete onu koja vam najbolje stoji. Savršeni stajling nije ni izbliza savršen, ukoliko nemate odgovarajuću frizuru. Bob je lepršava frizura koja će pustiti vašu kosu da se slobodno kreće, a možete ga praviti u različitim kombinacijama. Bilo da želite lokne, talase, valove ili savršeno ravnu kosu, bob je najbolji izbor za vas ako imate tanku i retku kosu.

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair) on

 

VIDEO: Ovaj frizer pravi frizure od svih mogućih dlaka

(Telegraf.rs / Izvor: southernliving.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA