Jezivi razlog zašto nikada ne bi trebalo da držite hemijsku olovku u kosi - pogotovo pre venčanja (FOTO)

Posle njenog iskustva ćete dva puta razmisliti pre nego što opet stavite olovku u kosu

  • 1

Svakoj ženi je važna njena frizura, ali žene sa dugačkom kosom znaju kakva je gnjavaža kad kosa počne da leti na sve strane, da upada u usta ili da "bičuje" druge delove lica. Tada je svaka žena skuplja uz pomoć onoga što joj je prvo na dohvat ruke, uz pomoć gumice, štapića ili čak hemijske olovke.

Korak po korak: Ovo je ubedljivo najlakši način da vežete kravatu (INFOGRAFIKA)

Ali, iskustvo ove buduće neveste će vas sprečiti da opet zakačite kosu hemijskom olovkom. Dafni Martin je zakačila svoju punđu hemijskom olovkom, a ono što se desilo ju je prilično iznenadilo. Mastilo iz olovke je iscuralo na njenu platinasto plavu kosu i obojilo joj krajeve u tamno plavu boju. A to se desilo samo nedelju dana pre njenog venčanja.

Na svu sreću, Dafni je uspela da popravi situaciju, jer je ranije radila kao frizerka. Ona je svog verenika postavila kao asistenta, a zatim je oprala onoliko mastila koliko je mogla. Na izbledelu fleku je stavila izbeljivač, pa se njena kosa vratila u boju kakvu je imala pre fleke.

-  Iznenađujuće, pet minuta držanja izbeljivača je izbelilo moju tamno plavu fleku. - rekla je Dafni.

Međutim, stilista Keli O'Liri Vudford upozorava da je Dafne bila neverovatno srećna što je mogla da popravi boju kod kuće, da je njena kosa bila malo tamnija, popravljanje boje bi moglo da bude noćna mora jer bi fleka morala da se potpuno izbeli pre farbanja u odgovarajuću nijansu.

Ono što bi trebalo da uradite ako vam se razlije mastilo po kosi je da odete u salon i da sve prepustite frizeru. To bi moglo da bude krajnje dugačko i stresno popravljanje boje. Zato je bolje da nikada ne držite hemijsku olovku u kosi.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija

    21. avgust 2018 | 14:30

    Inteligencija na nivou. Pa valjda se prvo izvadi ulozak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA