≫ 

Velika tajna Kejt Midlton: Evo zašto vojvotkinja uvek nosi puštenu kosu (FOTO)

Kraljevska porodica krije brojne tajne

  • 3

Listajući fotografije vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton došli smo do jedne koja nas je malo iznenadila i ostavila u čudu jer smo na njenom licu primetili veliki ožiljak.

Šta je to na muškom licu, za čim žene lude, a nisu ni oči ni brada?!

Poznata je po svojim raskošnim elegantnim talasima u kosi i retko kad joj je kosa skupljena. Sada znamo i zašto. Ona tako uspeva da prikrije veliki ožiljak koji ima tik uz liniju kose.

Foto: Guliver/Paul Burns/Clarence House via Getty Images

Kritičari su prvo komentarisali da je reč o lošim i nekvalitetnim umetcima za kosu, ali kada su malo bolje pogledali videli su da se zapravo radi o ožiljku. Ovaj ožiljak primećen je prvi put 2011. godine kada je vojvotkinja kosu podigla u elegantnu frizuru izlažući ovaj deo glave znatiželjnim pogledima.

Tada se zbog nagađanja medija oglasio i portparol palate izjavom da je reč o ožiljku koji datira još iz detinjstva. Spekulisalo se još tada da je možda reč o nekoj ozbiljnoj operaciji ili bezazlenom uklanjanju nekog ožiljka od rođenja.

Foto: Guliver/Paul Burns/Clarence House via Getty Images

Ne samo da je uvek lepa i elegantna, Kejt Midlton je i veoma misteriozna osoba. Ovo je samo još jedna u nizu tajni koje krije kraljevska porodica.

VIDEO: Sestra Kejt Midlton je trudna, a zbog ovoga bi trebalo da se ugleda na vojvotkinju

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA