≫ 

8 najseksi devojaka sa oblinama koje morate da pratite na Instagramu (FOTO)

Njihova lepota je potpuno prirodna, a nema onoga ko im može odoleti

  • 6

Ako želite da počnete da pratite više Instagram profila koji će vam pomoći da osetite više samopouzdanja, onda ste na pravom mestu. Mnogi plus sajz modeli se ne uklapaju u standardna merila lepote, ali ne znači da nisu mega popularni na društvenim mrežama.

Posle muva zunzara, hit su nokti sa mrtvim komarcima: Preko noći su postali hit, a neki se zbog njih zgražavaju (VIDEO)

Preko Instagrama možete pratii njihove savete o tome kako da zavolite svoje telo, bez obzira na to koliko je.

1. Ešli Graham

Ešli je jedna od napopularnijih plus sajz modela sadašnjice, ona je jedna od prvih plus sajz modela i radila je mnogobrojne kampanje za poznate brendove.

 

 

2. Hajli Haselhof

Ova zanosna plavuša ima poprilično veliki broj folovera na Instragramu (75.400), bavi se glumom i zagovornik je pozitivnog pogleda na telo. Poznata je po svojoj ulozi Amber u seriji "Huge" kompanije ABC Family. Možda ste se prepoznali na prezime, ona i ćerka Dejvida Haselhofa.

 

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

 

3. Tabria Mejdžors

Ne samo da je sjajan model, Tabria jepodrška za sve žene sveta. Sa armijom od 903.000 sledbenika na Instagramu, ona je pravi borac za prirodnu lepotu.  Ona je takođe domaćin "The Trick Podcast-a", zajedno sa Mindi J-om, koji podstiču žene, da bez obzira na oblik i veličinu vole svoje telo.

 

A post shared by Tabria Majors (@tabriamajors) on

 

 

A post shared by Tabria Majors (@tabriamajors) on

 

4. Tes Holidej

Neverovatan model ima više od 1.6 miliona sledbenika na Instagramu, zahvaljujući svom stavu prema mršavljenju. Sada sa sedištem u Los Anđelesu, mamadvoje dece, pruža podršku svim ženama na svetu da zavole svoju veličinu.

 

 

A post shared by 👽 T E S S 👽 (@tessholliday) on

 

5. Kejt Apton

Ranije ove godine,  ova zanosna plavuša je osvanula na vrhu liste "Hot 100". Bila je proglašena za "najseksipilniju ženu na svetu", a ako je već pratite onda i znate zašto. Kejt ima 6 miliona sledbenika na Instagramu, gde deli fotografiju svoje linije donjeg rublja.

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

 

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

 

6. Džesika Vander Lejhi

Tokom svoje karijere, Džesika je u više navrata iskusila diskriminaciju.Ali. plus sajz model iz  Australije nastavlja da promoviše ono u šta ona zaista veruje i kao rezultat ima više od 54.300 sledbenika na Instagramu. Još u 2015. godini, Džesika je pokrenula projekat "VomanKIND", inicijativu koja za cilj ima isticanje neverovatnih priča o inspirativnim ženama.

 

 

7. Kloe Maršal

Kloe Maršal je postala prvi top model sa veličinom 16, ona je za sada jedina punija dama  koja je ušla u finale za Miss Engleske. Kloe je osvojila titulu "Miss Surrey" i ima 184.000 pratilaca na Instagramu.

 

8. Džoan Van Den Herik

Džoan je relativno skoro postala model, ali vež ima 111.000 sledbenika na Instagramu. Imate li predstavu s kime je ona povezana?

Ne samo da je ona rođaka Bele i Điđi Hadid, već ima čak preko 12 članova familije koji se bave modelingom.

 

A post shared by Joann (@joannvdherik) on

 

 

A post shared by Joann (@joannvdherik) on

 

VIDEO: Ona nema viškova i prava je žabica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA