≫ 

Ova frizura je "must have" trenutno i svi žele samo nju: Frizer Peđa Božić otkriva šta je vašoj kosi sada najpotrebnije (FOTO)

Kako je ove jeseni u trendu ravno šišana kosa,  frizer preporučuje "duži bob"

  • 0

Leto je na izmaku, a vašoj kosi je preko potrebna nega, jer su sunce, more i so učinili svoje. Kako za telegraf.rs kaže frizer Peđa Božić, on i njegove kolege sada imaju najviše posla, jer dame žele da posle odmora i letnjih putovanja zadrže dužinu i osveže izgled pred radnu jesen.

Frizer Peđa Božić otkriva dve ubedljivo najpopularnije i najjednostavnije frizure za ovo leto (FOTO)

- Ono što je najvažnije je redovno šišanje, pa sve žene moraju bar malo da skrate ispucale i suve krajeve kose. Pored uobičajene nege koja podrazumeva nanošenje balzama ili maske nakon pranja kose, tu su botoks i keratin, ali ne preporučujem upotrebu ovih preparata u kućnoj radinosti.

- Naravno, pored spoljašnje nege, veoma je važna i unutrašnja, jer ono što unosimo u naš organizam, odražava se i na na našu kosu. Pored vitamina B, koji bi trebalo unositi svakodnevno, boljem izgledu kose doprinose i vitamin C (jača kosu), cink (regeneriše ćelije kose) i Omega 3 masne kiseline (utiču na brži rast) - savetuje Peđa Božić.

Duži bob i toplije nijanse ove jeseni će dominirati; foto: Pixabay

Kako je ove jeseni u trendu ravno šišana kosa,  frizer preporučuje "duži bob".

- Šse tiče boje kose, sa jeseni se vraćaju toplije nijanse, od onih najsvetlijih zlatnih, preko bakarnih, do čokoladnih - zaključuje frizer.

Kako kaže, od poznatih žena sa domaće javne scene, Katarina Grujić je skroz ispratila trend svojom frizurom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA