Najbizarniji razlog za zabranu ulaska u noćni klub: Plus-sajz manekenki zabranjeno da uđe zato što je debela (FOTO)

Diskriminacija je svuda oko nas, ali za ovako nešto sigurno prvi put čujete

  • 1

Plus-sajz manekenka Kaisa Henrika iz Finske je želela da organizuje rođendansku proslavu u jednom londonskom noćnom klubu. Ipak, ona nije uspela u svojoj nameri, jer kompanija koja organizuje žurku nije htela da primi nju i njene drugarice zbog težine. Kaisa Henrika je na Instagramu uspostavila kontakt sa promoterkom kluba, rekavši joj da ima poseban razlog za proslavu i da želi da dođe u klub sa nekoliko prijateljica.

Najodvratniji manikir koji ste ikad videli: Kroz ove nokte se šetaju živi mravi (VIDEO)

Promoterka ju je pitala da li je reč o plus-sajz damama i da ako povede tri prijateljice sa oblinama, neće moći da uđe u klub. Razočarana i besna, Kaisa je napravila snimak ovog razgovora i objavila fotografiju na Instagramu, gde ima više od 21.000 pratilaca.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kaisa Henriikka Official (@kaisasparkle) on

- Ne želimo da budemo nepristojni, ali znamo za činjenicu da vas u pojedinim klubovima mogu ismevati i ne želimo da vas šaljemo tamo. Dve do tri devojke jedino, nadamo se da razumete. - pisalo je u poruci.

- Znači da primate samo mršave ljude u svoj klub?-  upitala je Keisa, na šta su joj odogovorili da su to pravila kompanije i da neće moći da uđu.

Njenu odluku da sa celim svetom podeli ovaj, kako mnogi kažu, sraman potez kluba podržali su korisnici Interneta, a posebno oni koji se zalažu za prihvatanje svog prirodnog tela i lepote. Fotografije se šire društvenim mrežama, a Keisa dobija mnoge pohvale. 

- Bukvalno na svakih pet minuta dobijem poruku iz celog sveta, podrška za plus-sajz žene je neverovatna. - istakla je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kaisa Henriikka Official (@kaisasparkle) on

(Telegraf.rs / Izvor: superzena.b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA