≫ 

Za manje novca rešite se neželjenih dlaka No+Vello fotoepilacijom (VIDEO)

Španski brend broj jedan u domenu beauty kategorije jeftiniji je od uobičajenih laserskih tretmana

  • 0

U Srbiji sve više dama, ali i pripadnika jačeg pola odlučuje da se trajno reši maljavosti i neželjenih dlaka, na način koji je u svetu trenutno najzastupljeniji i najpopularniji. Umesto opšte poznate i ne tako jeftine i svima dostupne laserske epilacije, nešto novo i za naše prilike revolucionarno je fotoepilacija španskog brenda broj jedan u domenu beauty kategorije.

Princip rada je veoma jednostavan

Selektivna termoliza je princip rada po kojem energija ide ka jednoj specifičnoj supstanci koja upija svetlost, što je u dlačici na koju mi delujemo, melanin. Svetlosna energija upijena od strane melanina pretvara se u toplotnu energiju i ta energija će uništiti ćelije i oštetiti folikul dlake.

Po čemu se taj princip razlikuje od opštepoznate laskerske epilacije?

Za razliku od laserske epilacije, IPL deluje samo na prva dva sloja kože u kojima se nalaze folikuli dlaka tako da je manje bolna. Klijenti to opisuju kao osećaj blagog peckanja. Za razliku od laserske epilacije No+Vello ima sun&safe tehnologiju sto obuhvalata izradu tretmana i na preplanuloj koži, dok se laserska epilacija ne radi u letnjim mesecima.  Takođe u odnosu na boju dlačica postoji širi spektar delovanja pa su tako mogući i tretmani nešto svetlijih dlačica u odnosu na lasersku epilaciju. Značajna razlika izmedju ova dva principa je i u ceni koja je u slucaju IPL-a znatno pristupačnija.

Prvi tretman se ponavlja kroz 4 nedelje. Nakon toga se za svaki sledeći tretman period produžava za nedelju dana. Već nakon prvog tretmana klijent može očekivati smenjenje dlačica za 70-80%

Telo je podeljeno u zone, a svaka je po univerzalnoj ceni od 30e. Što se tiče broja tretmana, on zavisi od različitih faktora kao sto su boja kože dlake, pol, horminski status, godište, gustina dlake, debljina dlake.

No+vello klijenti svuda u svetu, pa i u Srbiji su 40 % muškarci, a 60% žene, sa blagim razlikama u zonama odnoso regijama koje tretiramo.

No+Vello je jedna od najbrže rastućih franšiza na svetu. U regionu je zastupljena u Sloveniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori I Rumuniji. Investicija je isplativa u mestima sa preko 40 000 stanovnika i to u periodu od šest do 18 meseci.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA