Zalepili su joj trepavice lepkom za nokte i umalo je ostala slepa: "Sve mi je mutno i oči me užasno peku! Pazite kome odlazite u salon"

Kada je odlazak kod kozmetičara u pitanju, treba se uvek držati proverenih ljudi

  • 1

Tretmani kod kozmetičara mogu da vam pretvore život u pakao očas posla, zbog čega je veoma važno da se vodite preporukom i proverenim ljudima.

Poslednjih godina jako je popularna nadogradnja trepavica. Kako na svakom kozmetičkom salonu možemo da vidimo oglas da to rade i da je cena sjajna, moramo da imamo u obzir da ovakvu intervenciju treba da rade samo provereni kozmetičari.

Nadogradnja trepavica veoma je popularna. Foto: Pixabay.com

Megan Rikson ima 20 godina i studentkinja je na Lutonu. Ona je zakazala tretman nadogradnje trepavica kod neproverenog kozmetičara i gorko se pokajala zbog toga. Tokom tretmana osećala je peckanje, a kada je tretman bio gotov ona dva sata nije mogla da vidi.

- Kada mi je radila trepavice na jednom oku drugo me je još uvek peklo. Rekla mi je da držim oči otvorene, ali su se one zbog bola same zatvarale. Kada je završila, sela sam na krevet i nisam mogla da otvorim oči. Rekla sam joj da nešto nije u redu i da ovo nije normalna reakcija dok me ona uveravala u suprotno, ispričala je cura.

Nakon što je napustila salon, snimila je video i okačila ga na Tweeter-u kako bi upozorila druge devojke da povedu računa o toem kome se poveravaju da im radi ovakav tretman.

 

- Ovo oko me peče, a ovo neće da se otvori kako treba. Ne plačem jer sam tužna, plačem jer moje oči ne prestaju da suze. Sve mi je mutno, veoma mutno pred očima, rekla je nesrećna devojka u videu.

Napisala je molbu kao upozorenje devojkama da se dobro raspitaju o salonu pre nego se prepuste nekome da im radi trepavice. Kada se kasnije vratila u salon sa dečkom kako bi im rekla šta su uradili, dobila je odgovor da su koristili lepak za nokte kako bi joj zalepili veštačke trepavice.

Njene oči se dobro oporavljaju i neće imati trajnih posledica, ali je njeno iskustvo sve nas podsetilo koliko je čulo vida važno i osetljivo. Raspitajte se dobro koje proizvode i koju marku koriste u salonu pre nego odete na tretman, a preporuka za kozmetičara je najvažnija stvar.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    5. novembar 2018 | 13:22

    Ja kad sam bila mala, jednom sam krisom uzela sestri vestacke trepke i nalepila ih tecnim Savskim lepkom, posto je pravog nestalo... Sava Kranj...lol 😂😂😂 peklo me ko vrag ali dobro nisam oslepela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA