Oblik vaših nogu otkriva kakve ste u vezi, ali i u krevetu

Postoji opravdani razlog zašto se muškarci “lože” na ženske noge

  • 3

Oblik ženskih nogu može mnogo da kaže o tome kakva je ta žena u vezi, a naročito daje muškarcima uvid u to kakva je ta žena u krevetu.

Žene se naročito trude da imaju figuru peščanog sata jer su uzak struk i široki kukovi pokazatelj da je žena plodna i da može da ima potomstvo. Iako niko ne sedi i ne razmišlja o idealnim merama partnera, postoji mnogo načina na koje naša podsvest utiče na izbor najplodnijeg i nakompatibilnijeg partnera.

Kako biste odredile oblik vaših nogu, stanite uspravno ispred ogledala spojenih stopala i pogledajte u kojim delovima se vaše noge dodiruj i kom od sledećih opisa najviše odgovaraju.

Tip A

Kakvog su oblika vaše noge? Foto: Pixabay.com

Vaše noge imaju razmak od članaka do butina. Uvreženo je mišljenje među mladima da što je manji razmak između ženskih butina, to je ta žena bolja u krevetu. Ovi tipovi žena su obično veoma nežne ljubavnice. One privlače muškarce koji se ne stide da pokažu svoju nežnu i ranjivu stranu. Njihova ženstvenost ukazuje na to da su one stidljive i da očekuju često od muškaraca da urade neke stvari za njih. Kako biste držale muškarca zainteresovanog za vas, morate se mnogo više potruditi da budete privlačne u vezi.

Tip B

Vaše noge se dodiruju samo an jednom mestu - kod vaših zglobova. Vi ste veoma avanturističkog duha i nestašni ste u vezi. Ne bojite se da preuzmete kontrolu u vezi jer ste veoma jake i samouverene. Ovo ipak može da uplaši partnera. Učinite oboma vezu prijatnijom tako što ćete biti malo emotivno ranjivije prema partnerima.

Tip C

Ovakve noge imaju najbolje ljubavnice. Jeste li vi među njima? Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Ako se vaše butine dodiruju, ali ne i kolena i ostatak nogu, vi ste romantična duša i pažljiva ljubavnica. Vi ste nežni, ali ako partner budi vašu divlju stranu u stanju ste da poludite. Ovo može da bude odličan balans u vašoj vezi.

Tip D

Žene jačešće imaju ovaj tip nogu, a to je da im se noge dodiruju u 3 tačke: butine, kolena i članci. Ovakve žene su veoma tradicionalne i ne žele da probaju mnogo novih stvari u krevetu. Jednom kada otkriju koja im poza odgovara one žele da praktikuju samo nju. Muškarci vole ovaj tip žena jer one znaju uvek kako da ih pohvale u krevetu.

(Telegraf.rs/apost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevo

    15. novembar 2018 | 10:55

    Znaci sve su dobre, znao sam.

  • DARKO 100%

    15. novembar 2018 | 11:02

    Kad covek zagori sve zenske noge su mu lepe i zeli da miluje😉😃😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA