≫ 

Htela je da ima najlepše grudi, na kraju je dobila najružnije (FOTO)

Plastične operacije kojima se žene podvrgavaju zarad lepote nekada se ne završavaju onako kako one žele

  • 5

Medicinska sestra Kara Antonio odlučila se za estetsku operaciju povećanja grudi na Baliju i doživela je stravično iskustvo jer su joj nakon operacije grudi izgledale ružnije nego pre.

Prvu estetsku operaciju imala je 2013. godine, ali su joj nakon rođenja deteta i dojenja grudi postale nejednake i odlučila je da se podvrgne korekciji. Tako je 14. novembra iz Perta u Zapadnoj Australiji odletela na Bali i platila hirurgu 8.500 dolara kako bi ih popravila. Nakon što se probudila iz anestezije doživela je šok zbog onoga što su joj hirurzi uradili od grudi.

- Bila sam šokirana, grudi su mi bile odvratne. Sve što je hirurg uradio jeste da mi je pomerio bradavice i stavio veće umetke misleći da će to grudi podići. Počela sam da plačem kada su mi skinuli zavoje, rekla je ona.

Bila je razočarana jer nije platila pomeranje bradavica već popravljanje grudi i njihovo podizanje. Njene grudi su bile uništene. Kada se požalila da joj se ne dopada kako joj grudi izgledaju, osoblje je uveravalo da je sve u redu i da one izgledaju dobro.

- Niko normalan ne bi rekao nekome da mu grudi izgledaju odlično kada su očigledno ružne. Bila sam očajna i pristala sam na korektivnu hirurgiju, rekla je.

Nakon operacije koja je urađena dva dana nakon prve, grudi su joj i dalje bile prenisko, visile su i bile previše razmaknute.

- Nisu se izvinili. Platila sam gomilu novca za ovaj zahvat, a samohrana majka sam i skupljala sam novac mesecima kako bih mogla sebi ovo da priuštim, očajno je ispričala.

2013. godine otišla je na Tajland na povećanje grudi i da je to bilo fantastično iskustvo. Nakon svega što se dogodilo s drugim povećanjem sada traži puni povraćaj novca kako bi otišla nazad na kliniku na Tajlandu u kojoj je prvi put otišla na operaciju.

Podelila je svoju priču kako bi upozorila žene na opasnost odlaska na estetske operacije van zemlje.

- Svim ženama koje žele da povećaju grudi bih savetovala da nikako ne idu na Bali. Nemojte da ponavljate moju grešku. Verovala sam svemu što su mi rekli i nikad mi ne bi palo na pamet da ovo može da mi se dogodi, objasnila je Kara.

Njena dizajnirana vagina košta 14.400 evra

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. novembar 2018 | 10:13

    Ja bi svakoj zeni prvo savetovao da potrazi savet prvo psihologa,psihijatra ili nekog duhovnika pre nego sto ode na taj zahvat ,,srece ''to srece po znacima navoda,jer mozda ce joj bas od ovo troje doneti srecu

  • Gojko

    24. novembar 2018 | 10:59

    Majka priroda i najlepša i najzdravija, pa kakve su takve su.

  • Sanja

    24. novembar 2018 | 11:56

    A u, sestro, šta si ti kupila?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA