10 poznatih dama otkrile su tajnu njihovog savršenog izgleda nakon porođaja (FOTO)

Žensko telo se u toku trudnoće mnogo promeni, a veliki broj žena nabaci veliki broj kilograma

  • 0

Trudnoća sa sobom donosi mnogo emocija, od sreće, preko tuge i zabrinutosti, ali i mnogo žudnje za hranom i višak kilograma.

Biti poznata ličnost samo povećava pritisak koji žene osećaju da izgledaju sjajno tokom trudnoće, ali i da se brzo posle porođaja vrate u formu. Poznate dame rade mnogo na svojoj figuri, a spremne su i mnogo toga da se odreknu. Ovo su samo neke od holivudskih lepotica koje nakon porođaja izgledaju fenomenalno. A, ako mogu one, zašto ne biste mogle i vi?

Dženifer Lopez

Pevačica izgleda brutalno dobro! Printskrin: Youtube/Jennifer Lopez

Uvek je bila jedna od zvezdi koje su u najboljoj formi, ali postporođajni kilogrami nisu ni nju zaobišli. Trebalo joj je neko vreme da se reši suvišnih kilograma u prvih nekoliko meseci, ali je odmah počela sa laganim šetnjama i treningom snage. Kasnije je počela da trči 6 kilometara, da pliva pola kilometara i da vozi bicikl oko 30 kilometara. Poručila je da stalno morate da pravite sopstveni miks jer se telo vremenom navikava na vežbanje i otud dolaze rezultati.

Hali Beri

Glumica se bori sa dijabetesom i zbog toga joj je teško da smrša. Foto: Tanjug/AP

Glumica se ugojila 16 kilograma nakon trudnoće kada je rodila ćerku Nalu, ali je bila odlučna da se vrati na staru kilažu. Jela je male obroke svakih par sati, izbegavala gazirane napitke i prženu hranu kako bi joj šećer u krvi bio u normali s obzirom da boluje od dijabetesa. Obožava domaće supe i ribu sa zelenišem kao što je kelj i spanać, ali i braon pirinač.

Alesandra Ambrozio

Viktorijin anđeo mnogima je idol. Foto:Profimedia, AKM-GSI

Male porcije hrane, braon pirinač umesto belog i mnogo salata, pomogli su Alesandri koja je Viktorijin anđeo da smrša nakon trudnoće. Izgubila je 20 kilograma za samo 3 meseca nakon porođaja, a vrlo brzo se vratila i na pistu.

Maraja Keri

Povratak na idealnu kilažu pevačici je bio prava noćna mora. Foto: Tanjug/AP

Nakon rođenja blizanaca, pevačica je uspela da smrša preko 30 kilograma, jer je nakon porođaja imala samo 18 litara tečnosti u organizmu koje nije mogla da izbaci. Mršavila je polako i pametno kako joj se kilogrami ne bi vraćali pa je proces “skidanja” kilograma trajao mesecima. Pored toga što je korigovala ishranu, ona je svakog dana vežbala po nekoliko sati.

Džesika Alba

Glumica je imala jasan cilj i čeličnu volju da ga ostvari. Foto: Profimedia.com

Nakon rođenja ćerke Honor, Džesika je imala višak od 15 kilograma. Teškim radom, došla je do ubitačnih trbušnjaka i figure na kojoj joj sve žene zavide. Imala je trening svakog dana i upornim vežbanjem sostvarila je svoj cilj i izgleda nikad bolje.

Bijonse

Koja žena sme da joj stane na crtu? Foto: Profimedia.com

Biti majka troje dece nije lako, a Bijonse izgleda pri tom nikad bolje. Ona se nije mnogo opterećivala kilogramima nakon trudnoće, ali je posle oporavka ipak uspevala uvek da se vrati na staru kilažu. Ona je rekla da je dosta smršala tako što je dojila svoju decu i apelovala na sve majke da to rade.

Riz Viterspun

Glumica zna tajnu večne mladosti. Foto: Tanjug/AP

Ona kao da je s godinama sve mlađa i mlađa. Ima troje dece i svaki put se posle trudnoće ekspresno brzo vraćala u formu. Ipak, priznaje da je posle treće trudnoće imala velikih problema da se vrati na staru kilažu i da je morala da koriguje ishranu, da vežba jogu, planinari i pleše. Otkrila je da dosta pleše sa decom i da ujutru imaju svoju rutinu za koju im je ona spremila njihovu plejlistu.

Hajdi Klum

Hajdi je prava mačka, a uz to ima i mnogo mlađeg dečka. Foto: Profimedia.com

Posle rođenja sina Henrija, manekenka se ugojila 16 kilograma, ali je sve ostavila bez daha kada je prošetala pistom kao Viktorijin anđeo. Znala je šta želi i potrudila se da to postigne. Vežbala je na mašini za veslanje, nije pila alkohol, izbacila je beli hleb, skrobne namirnice, neko voće i zasićene masti kao i trans masti. Njena ishrana bazirala se na brokoliju, karfiolu, lososu, piletini, orašastim plodovima, pečurkama, belancima, pasulju i slično.

Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda ostavlja bez daha svojim izgledom. Foto: Guliver/Bryan Bedder/Getty Images for Harper's Bazaar

Posle druge trudnoće, rijaliti zvezda Kim Kardašijan smršala je skoro 32 kilograma. Otkrila je da se pridržavala Atkinsonove dijete koja se bazira na kontroli porcija i malo ugljenih hidrata koja joj je pomogla da se reši trudničkog sala. Konzumirala je dosta zdravih masti i vlakana.

Dženifer Garner

Glumica je majka četvoro dece i izgleda savršeno. Foto: Profimedia.com

Majka je četvoro dece, a svaki put posle trudnoće izgleda bolje nego pre. Njena tajan je u tome da ne sedi i ne gleda kako se njena deca igraju i trče na igralištu već da je i ona sama aktivna sa njima. Za 45 minuta prosečna žena može da sagori oko 200 kalorija igrajući se sa decom, što je ona ozbiljno shvatila.

(Telegraf.rs/brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA