Beograđanka koja je "lepa svaki dan" daje savete devojkama kako da blistaju onda kada im je to najvažnije (FOTO)

Pitali smo Tamaru Ćosić o trendovima na venčanjima i o onome što mlade žele, ali i o njenoj udaji

  • 12

Tamara Ćosić je veoma brzo postala influenserka čije savete prati na desetine hiljada devojaka. Njeno mišljenje veliki broj žena u Srbiji ceni i sledi njene savete, pa smo odlučili da joj postavimo ona pitanja na koja žene najviše iščekuju odgovore i o kojima najčešće polemišu.

Pitali smo je šta je to o čemu mlada treba da vodi računa što se tiče nege kože, s obzirom da je čeka skoro celodnevna šminka.

- Prva stvar koju svaka mlada treba da uradi pre venčanja da se posveti nekoliko meseci unapred detaljnom čišćenju kože, pogotovo ako ima problematičnu kožu, da odlazi na tretmane da se to sanira - rekla nam je Tamara.

Ona je dodala da koliko god da je šminka dobra i da šminker profesionalno radi svoj posao, kada "koža nije glatka i kada je reljefna, to nije dobro". Takođe, ukoliko na vreme uradi neke tretmane, potrebno je neko vreme da bi oni dali potpuni rezultat.

Foto: Telegraf

Pitali smo je i o trendovima na venčanjima i o onome što mlade žele.

- U poslednje vreme mlade su sve smelije da eksperimentišu sa mejkapom. Ranije je bilo klasično, "nud" usne, veštačke trepavice, rumenilo, sve da bude svedenije. A sad nose i crveni i bordo ruž, eksperimentišu i sa nekom vrstom "smoki ajsa" i to su negde trendovi i za narednu godinu, ali sve to uz blistav ten - izjavila je Tamara za Telegraf na Sajmu venčanja.

A onda je na red došlo pitanje o njenom venčanju, pa nas je zanimalo kako ona zamišlja svoje idealno venčanje. Priznala nam je da nikada nije maštala o venčanju, niti je ikada bila jedna od onih devojčica "jao, jedva čekam da se udam".

Foto: Instagram/lepasvakidan

- Trenutno opis mog idealnog venčanja je da neko drugi uradi sve umesto mene, kada se budem udavala. Ja bukvalno samo da dođem i da se dobro provedem, jer mislim da koliko god da je divno to učešće u organizaciji sopstvenog venčanja, mislim da to zna da optereti - bila je iskrena blogerka.

Onda nam je otkrila i da kada se bude udavala, bitno joj je da bude zabavno.

Svoj dan venčanja ona još uvek ne zamišlja, jer kako kaže planovi male devojčice umnogome su se promenili do danas.

Marina levo, Tamara desno; Foto: Instagram/lepasvakidan

- Kada sam bila klinka mislila sam sa 27 godina biću udata, imaću dvoje dece, to mi je tad nekako bilo logično. Sada kad imam skoro 30 godina, kao da mi fali dve godine do toga da imam 30 godina i udam se i toga da ipak imam još vremena.

Nismo mogli a da je ne pitamo ko će se, prema njenoj slobodnoj proceni, pre udati, ona ili njena sestra Marina, poznata glumica.

- Mrtva trka je, ali videćemo - kroz smeh nam je rekla Tamara Ćosić.

(Telegraf.rs/B.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • firefly

    8. decembar 2018 | 22:23

    Zanima me da li dama koja je lepa svaki dan, ustaje u 6 i sedi na poslu 8 sati dnevno plus u prevozu 3-4 sata.? Uz to zavrsi kucne obaveze i ide u prodavnicu, banku itd. Ako je tako naklon mlada damo. Ja sam posle svega ovoga kao iscedjena krpa!

  • Licemerka

    8. decembar 2018 | 23:10

    Baš lijepa cura. 😂

  • Samo Bosna

    8. decembar 2018 | 22:43

    Ljepotice, svaka čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA