5 kozmetičkih proizvoda koje svaka žena mora da ima u svojoj kancelariji ako želi da bude uspešna

Ove stvari moraju da budu sa vama čak i na poslu, jer ćete jedino tako zadržati samopouzdanje

  • 0

Važno je kako izgledate na poslu, jer neverbalna komunikacija nekada govori više o vama, nego ono što ste izrekli. Lepotu svako primeti, a ako je održite tokom celog radnog vremena sigurno ćete imati više samopouzdanja i bićete uspešniji. Zbog toga ovih pet kozmetičkih proizvoda uvek morate da imate u kancelariji.

Vaša "beauty" rutina ne mora da se završi ujutru pre nego što napustite kuću i odete na posao. Da biste nastavili da izgledate divno, sveže, kako bi ste se osećali lepo i  bili mirniji, stručnjaci preporučuju da uvek imate određene kozmetičke proizvode na svom poslu koji vam mogu pomoći.

Ukoliko želite da bez problema prikrijete umor i nervozu izazvanu napornim danom, potrebno je da u kancelariji uvek imate nekoliko predmeta koje svakodnevno koristite.

Dezodorans

Dezdorans vam može pomoći da ostanete sveži i mirisni čak i tokom najtežih dana. Pozitivna stvar je i to što ćete biti opušteni i što ne treba da strahujete da ćete u određenom trenutku početi da se "osećate" na neprijatan način. U bilo kom trenutku možete da odete u toalet i da ga upotrebite i zaboravite na neugodne mirise. Dezodorans je tu i da spreči prekomerno znojenje, pa predstavlja sigurnost za vas i vašu okolinu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Mast za usne

Zahvaljujući balzamu ili običnoj masti vaše iaspucale usne će ponovo da izgledaju lepo i možete se opušteno smeškati na svakom sastanku.

Ruž za usne

Uvek držite pri ruci ruž za usne koji može da se uklopi sa bilo kojom odevnom kombinacijom. Najbolje je da to bude neki karmin neutralne nijanse, kao što je onaj u boji kože ili bledo roze. Ne zaboravite, sređena žena je i uspešna žena.

Parfem

Vaš omiljeni parfem, koliko god da je kvalitetan, vremenom ispari. Neophodno je da u nekom trenutku obnovite svoju mirisnu notu i da vratite svoje samopouzdanje "na noge". Verujte, ljudi oko vas će to sigurno primetiti, a na poslu je to naročito važno.

Foto-ilustracija: Profimedia

Najlon čarape

Većina žena na posao nosi haljinu ili suknju. Ukoliko ste jedna od njih neophodno je da nosite i rezervne najlon čarape. Ukoliko vam "ode žica" na onim koje već nosite, nećete morati da razmišljate o tome da li će to vaši saradnici primetiti, jer ćete imati rešenje - pravac toalet i presvlačenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA