≫ 

Poznata porno glumica je smršala 36 kilograma i sada otkriva kako joj je to promenilo život

Svako ko se bori sa viškom kilograma mora ovo da čuje

  • 2

Džena Džejmson nije sakroila ništa kada je dokumentovala njen put ka idealnoj liniji i delila je i “pre” i “posle” fotografije, delila savete za keto dijetu i još mnogo toga.

U nedavnom postu, otkrila je kako je to što je izgubila kilograme uticalo na njenu sreću. Ne, to nije rešilo sve probleme koje je imala.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Jenna Jameson (@jennacantlose) дана

- To što ćete da budete mršavi neće da otera tugu. Neće da reši probleme koje imate u vezi. Ne utišava demone i ne čini da sebe volite više. Ne smiruje anksioznost, napisala je ona pored fotografije na kojoj nosi kapuljaču.

Ona je obaveštavala sve pratioce kako napreduje sa keto dijetom koju je započel ajoš u aprilu. Priznala je da se osećala i psihički i emotivno umorno pre nego je započela dijetu. Uspela je da uz pomoć dijete smrša, smanji upalne procese u telu i potpun opromeni izgled i lice.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Jenna Jameson (@jennacantlose) дана

To ne znači da je njen život iznenada postao obasjan dugom. Rekla je da idealna težina ne tera noćne more, ne čini nas društvenijim i ne stavlja nas u službu drugima.

Važno je da imate realna očekivanja kada pokušavate da izgubite kilažu. To neće da reši vaše probleme, ali može da vas usmeri na zdraviji put.

(Telegraf.rs/health.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA