≫ 

Kim Kardašijan uputila fanovima poziv u pomoć: "Psorijaza mi se širi po telu. Neka mi neko pomogne!"

Stralete nisu pošteđene problema sa kojima se suočavaju i obične devojke

  • 2

Fanovi Kim Kardašijan upoznati su sa time da se starleta već godinama bori sa psorijazom, a iako se lepotica trudi da prikrije crvene i velike pečate koji se pojavljuju po njenim nogama oni se iznova i iznova vraćaju zbog ovog hroničnog autoimunog stanja.

- Više ni ne pokušavam toliko da ih sakrijem. Ponekad osećam da je to samo moja velika mana i svi znaju za to, pa ne vidim razlog da ih sakrivam, izjavila je Kim.

Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Izgleda da se njeno stanje pogoršalo u poslednje vreme. Ona je sa svojim pratiocima na Twitter-u podelila odluku da je spremna da obračun s apsorijazom podigne na viši nivo.

- Milsim da je vreme da počnem da pijem lekove za psorijazu. Nikada pre mi nij ebilo ovako i ne mogu čak ni da pokrijem pečate. Da li je neko probao lekove za psorijazu i koji provereno pomaže. Treba mi pomoć šta pre, napisala je ona.

Njeni fanovi podelili su u komentarima svoju borbu sa psorijazom. Na njihovu i sreću starlete, postoji čitav dijapazon lekova protiv psorijaze. Fototerapija je poznata kao izuzetno moćnna, a lekovi koje koriste su metotrekat, ciklosforin, oralni retinoidi i biologija. Kao i sa ostalim bolestima, svako drugačije reagfuje na tretman.

VIDEO: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA